GODINE SU SAMO BROJ

Kakvo tijelo Salma ima! Proslavila 58. rođendan u mini bikiniju i nikad seksepilnija: ‘Ove fotke nisu iz prošlosti...‘

Glumica je svoj rođendan proslavila na brodu, a kako joj je bilo je pokazala na društvenim mrežama

Salma Hayek

 Instagram

Glumica Salma Hayek ovih je dana proslavila svoj 58. rođendan, a povodom toga je u ponedjeljak objavila nekoliko svojih fotografija u bikinijima. "Rođendanski bikini ‘dump‘, sretan mi 58. rođendan! P.S. niti jedna od ovih nije iz prošlosti", poručila je ona.

Tako se Salma pohvalila svojom figurom na kojoj joj brojne žene zavide. Objavila je ukupno 18 fotografija s ljetovanja na kojima je pozirala u šarenom jednodijelnom kupaćem te izazovnim bikinijima s raznim šarenim uzorcima.

Svoje je bikinije, ali i vitku liniju pokazala u raznim, provokativnim pozama na brodu, a u tek nekoliko sati je prikupila više od milijun lajkova. Desetci tisuća ljudi nanizali su riječi pohvale u komentarima.

"58 ne može izgledati bolje", poručila joj je glumica Vanessa Hudgens. "58? Nema šanse, što? Nemoguće", "Wow, izgledaš predobro", "Ne postoje riječi kojima mogu ovo opisati", "Izgledaš bolje s 58 godina nego većina žena s 20 i 30", pisali su joj brojni drugi.

Hayek je nedavno objavila i fotografiju na kojoj se pohvalila svojim prirodnim izgledom. Osim oblina i atributa u žutom bikiniju, glumica je pokazala i svoju sijedu kosu. "Žuti kupaći kostim + sijeda kosa = savršena kombinacija", napisala je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 10:39