NOVE INFORMACIJE

Kako teče oporavak Jeremyja Rennera? Obožavatelji su oduševljeni njegovim javljanjem

Nesreća se dogodila kada je glumac pomagao članu obitelji s ralicom od šest tona koja je zapela u snijegu

Jeremy Renner

 Profimedia/screenshot

Jeremy Renner još uvijek se oporavlja od gadne nesreće koju je doživio dok je čistio snijeg ralicom, piše TMZ.

Glumac poznat po ulozi Hawkeyea u Marvelovim filmovima tweetao je u ponedjeljak navečer: "Unatoč ‘maglovitom‘ stanju u glavi i oporavku, bio sam vrlo uzbuđen dok sam gledao novu epizodu sa svojom obitelji kod kuće", misleći na premijeru druge sezone njegove serije, "Mayor of Kingstown".

Naravno, nepotrebno je uopće reći da su Jeremyjevi zabrinuti obožavatelji bili oduševljeni njegovim javljanjem. Glumca su preplavili porukama u kojima mu čestitaju povratak kući svojoj obitelji, a neki od obožavatelja su naglasili da se još uvijek "mole za njega svakodnevno te da će nastaviti to raditi".

image

Jeremy Renner tijekom oporavka

Instagram/Jeremy Renner

Naime, ovo je veliki korak naprijed za Jeremyja. Renner, koji je bio u kritičnom stanju nakon nesreće, imao je dvije operacije koje su uključivale postavljanje ilizarova fiksatora oko njegove noge. Budan i sposoban pričati, 51-godišnji glumac se sada oporavlja.

image

Glumac s medicinskom ekipom u bolnici u Renou

Instagram/Jeremy Renner

Podsjetimo, nesreća se dogodila kada je glumac pomagao članu obitelji s ralicom od šest tona koja je zapela u snijegu. Nakon toga izašao je razgovarati s njim kada se ralica počela kotrljati. Renner se pokušao vratiti u nju kako bi je zaustavio, no u tom trenutku ga je pregazila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:30