KAO IZ NOĆNE MORE

KAKO JE UDOVICA ELVISA PRESLEYJA UNAKAZILA NEKADA LIJEPO LICE 'Mijenjam programe i učinilo mi se da sam vidio guštera, ali to je samo Priscilla'

 screenshot

Priscilla Presley (71), bivša supruga Elvisa Presleyja, u četvrtak ujutro tijekom pojavljivanja u jutarnjem showu 'Lorarine' šokirala je potpuno zategnutim, glatkim licem bez ijedne bore.

Oni koji su gledali emisiju već su tijekom njezinog prikazivanja na društvenim mrežama komentirali izgled nekadašnje supruge legendarnog glazbenika.

'Mijenjam programe i u jednom trenutku mi se učinilo da sam vidio guštera, a ispostavilo se da je to Priscilla Presley nakon operacija', 'Mora postojati trenutak u kojem ćete reći 'dosta' plastičnim operacijama, inače ćete izgledati kao Frankensteinovo čudovište', 'Žao mi je, siguran sam da je ona draga žena, ali imat ću noćne more nakon što sam pogledao emisiju', 'lice joj se jedva miče', samo su neki od komentara na njezin izgled.

Priscila je prije nekoliko godina priznala da je bila žrtva Dr. Serrana iz Argentine koji je svojim pacijenticama narušavao zdravlje tako što im je umjesto botoksa ubrizgavao smjesu sličnu onoj koja se u Argentini koristi za podmazivanje automobilskih dijelova.

Ovaj doktor šarlatan je brzo došao jednog od najtraženijih estetskih kirurga specijaliziranih za botoks, no nakon što je završio iza rešetaka, nije jasno na temelju čega je zadobio povjerenje kolega i pacijenata.

Otrovne injekcije koje je ubrizgavao pacijentima uzrokovale su kvržice, kvrge, paralizu i duboke ožiljke. Osim Priscille pacijenti su mu bili i Michael Douglas, Diane Richie, Donatella Versace, Courtney Love i mnogi drugi. Elvisova udovica je u jednom od svojih rijetkih intervjua govorila o braku s Elvisom za kojeg je bila udana od 1967. do 1973. godine.

Iako su brak okončali, u dobrim su odnosima ostali sve do njegove smrti 1977. godine.

- Nitko nije bi kao on, bio je fantastičan. Brižan, suosjećajan. Imao je on svojih ludih trenutaka, ali sve je to bilo zbog njegove karijere - prisjetila se Priscilla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:31