SVE PIŠE U KNJIZI

Kako je Trump urlikao na bivšu glasnogovornicu: ‘Svijet mora znati da mi penis nije u obliku gljive!‘

Stephanie Grisham u svojoj novoj knjizi otkriva sočne zanimljivosti o bivšem američkom predsjedniku i odnosu prema ženama
Stephanie Grisham, Donald Trump i Stormy Daniels
 Afp

Bivša tajnica za medije Bijele kuće Stephanie Grisham napisala je knjigu "I'll take your questions now: What I saw in the Trump White House", a koja će se na policama knjižara naći 5. listopada.

Knjiga govori o vladavini Donalda Trumpa i otkriva razne pikanterije, pa se tako bivša dužnosnica Bijele kuće, među ostalim, prisjetila kako je Trump inzistirao da javnost čuje da mu penis ipak nije nalik na gljivu, odgovarajući na komentare porno zvijezde Stormy Daniels.

- Ležala sam, iznervirana što me j**** tip kojem penis izgleda poput gljive Toada u Mario Kartu – napisala je Daniels u svojoj knjizi 2018. o aferi s bivšim predsjednikom. Trump je, nakon što je čuo optužbu, nazvao svoju tajnicu kako bi je uvjerio da njegov penis nije ni mali, niti u obliku gljive - rekla je Grisham. Ona je također napisala da je bivši predsjednik jednom pitao njezinog dečka je li dobra u krevetu.

image
Mandel Ngan/AFP

Afera Stormy Daniels, piše Grisham, "oslobodila" je Melanijinu osvetu dok je pokušavala proturječiti svom mužu u javnosti. Kad je Grisham u vrijeme afere sastavila tweet u kojem je zatražila privatnost, rekavši da će se Melania usredotočiti na svoju ulogu prve dame, supruge i majke, Melania je izbrisala tweet s riječi "supruga". Nadalje, Grisham je u knjizi napisala da su potezi Melanije Trump bili „spretno osmišljeni”, jer je prva dama hodala ruku pod ruku sa zgodnim vojnim pomoćnikom kojeg je Grisham morala izabrati za nju jer su podovi „bili skliski”.

Grisham je tvrdila da je uprava Bijele kuće obavijena "kulturom laži".

- Ležerno nepoštenje filtriralo se kroz Bijelu kuću iznova, bez prestanka - rekla je. Tijekom 2019. godine, kada Trump nije htio otkriti prirodu posjeta medicinskom centru Walter Reed, Grisham nagovještava da je bio na kolonoskopiji, ali nije to htio objaviti i postati predmet zbijanja šala.

image
Saul Loeb/AFP

Trump je mogao iskoristiti svoj ured kako bi skrenuo pozornost na preventivni postupak i spasio živote, ali "kao i s COVID-om, bio je previše zaokupljen vlastitim egom i vlastitim zabludama o svojoj nepobjedivosti”, piše Grisham u svojoj knjizi.

Naime, bivši predsjednik i prva dama nisu sretni ovom knjigom i navodima koji se u njoj nalaze.

- Iza ove knjige stoji očita namjera. To je pokušaj iskupljenja nakon lošeg rada na mjestu tajnice za medije, neuspjelih osobnih odnosa i neprofesionalnog ponašanja u Bijeloj kući. Neistinom i izdajom nastoji steći relevantnost i novac na račun gospođe Trump - poručili su iz ureda bivše prve dame.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:34