NEOBIČAN SUSRET

Kako je legendarna Patsy na jednoj zabavi nasamarila Trumpa: ‘Samo me pogledao u čudu‘

Odmah sam ga uočila u prostoriji, onako uobičajeno narančasto-žutog, prisjetila se Joanna Lumley, zvijezda serije ‘Pa to je fantastično‘
Joanna Lumley, Donald Trump, Ivana Trump
 AFP

Joanna Lumley, britanska glumica poznata po ulozi neponovljive i legendarne Patsy Stone u megapopularnoj TV seriji "Pa to je fantastično" ("Absolutely Fabulous"), u BBC-jevoj emisiji "The One Show" prisjetila se davnog susreta sa sad već bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom (74).

Modna urednica Patsy, koju je 74-godišnjakinja glumila u pet sezona serije, obožavala je i divila se Ivani Trump (71), pa je Lady Elizabeth Anson, prva rođakinja kraljice Elizabete II., koja je bila poznata po organiziranju najboljih i najraskošnijih zabava u Londonu, došla na ideju da se Joanna za susret s Trumpom odjene baš poput njegove bivše supruge.

- Jennifer Saunders, koja je i stvorila 'Pa to je fantastično', oduvijek je mislila kako postoji zapanjujuća sličnost između Ivane i Patsy, ponajviše zbog visoko podignute i natapirane kose, objema je to bio svojevrsni zaštitni znak - izjavila je glumica.

Dodala je kako je Trumpov brak s Ivanom već bio gotov kad ga je ona upoznala - štoviše, bivši američki predsjednik tad je već bio oženjen s glumicom Marlom Maples (57).

- Uglavnom, Lady Elizabeth je mislila kako bi bilo stvarno smiješno da si za susret s Trumpom napravim frizuru kakvu je u seriji nosila Patsy, nadala se da će me biznismen možda zamijeniti sa svojom bivšom ženom. Pristala sam na podvalu, obula visoke potpetice, našminkala se, podignula kosu... I krenula prema njemu. Odmah sam ga uočila u prostoriji, onako uobičajeno narančasto-žutog. Rekla sam mu 'Bok', a on me samo pogledao u čudu... - prisjetila se Lumley pomalo čudnog susreta, koji je na kraju spasila - Trumpova tadašnja supruga!

- Simpatična Marla Maples udijelila mi je kompliment, komentirala kako izgledam baš divno i bilo joj je drago što me upoznala... Moram priznati da sam se osjećala pomalo 'ispuhano', samopouzdanje mi je splasnulo tijekom tog druženja - rekla je Joanna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:28