UŽIVA U BRAKU

'KADA SAM S NJOM, VOLIMO... MA MOŽETE PRETPOSTAVITI ŠTO RADIMO CIJELI DAN' Justin Bieber tvrdi da se sa suprugom seksa non-stop

 
Justin Bieber; Hailey Rhode Bieber
 Jon Kopaloff/Getty Images/AFP

Kanadski pjevač Justin Bieber (25) otkrio je da je svojoj supruzi Hailey Rhode Bieber (23) rekao da sve svoje frustracije pretoči u aktivan seksualni život, piše Daily Mail.

Bieber je uoči izlaska svog novog albuma "Changes" priznao da je kroz jednu od svojih pjesama supruzi poručio da se, kad je ljuta, "iskali na njemu u krevetu".

Pjevačevo priznanje dolazi samo nekoliko dana nakon što je rekao da se on i njegova supruga u braku, u koji su ušli u rujnu prošle godine u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini, seksaju "cijeli dan".

Bieber je u razgovoru za The Sun rekao da je pjesma "Take It Out On Me" (hrv. Iskali se na meni) poruka Hailey da pred njim ne mora skrivati svoje frustracije.

"Frustracije i ljutnja s vremena na vrijeme svladaju sve ljude. Poručujem supruzi da se na meni može iskaliti, neovisno o tome što se događa i kako se osjeća. Znate, u krevetu, ako me pratite", rekao je Bieber.

Pjevač je rekao da je cijeli album posvetio supruzi. "Jedna je stvar kada vas neka osoba fizički privlači, međutim sada znam da je smisao da vas ta osoba privlači u cijelosti, odnosno svojim biće. To sam otkrio", rekao je Bieber.

Kanađanin je rekao da je ponovno pronašao vjeru te da sa suprugom redovito ide u crkvu.

Bieber je ranije ovog tjedna nastupio u Londonu, a nakon nastupa je pred okupljenim obožavateljima odgovarao na pitanja novinara. "Znači, kada sam sa suprugom, volimo... Možete pretpostaviti što radimo cijeli dan. Postane dosta ludo. To je sve što radimo. Volimo gledati filmove, volimo Netflixat i chillat (eufemizam za seks, op. a.), ali puno više chillamo."

Pjevač je otkrio da uživa u braku, ali da njegova i Haileyjina veza još uvijek traži rad. "Čudesno je biti u braku. Ali, kažem vam, nemojte smetnuti s uma da brak nije lagan. Na njemu morate raditi. Da je brak lagan svi bi se u njega upuštali. Svi vi koji želite biti u braku i imati djecu, znajte da je to cjelodnevni posao. Morati izabrati strpljenje, morate voljeti osobu, biti brižni. Snažno je to iskustvo. Stvarno je nevjerojatno."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:38