KRENUO NA ODMOR

Kad on putuje, nosači prtljage bježe glavom bez obzira. Evo koliko kofera ima Robbie Williams

Britanski pjevač je sa suprugom i četvero djeco krenuo u Cabo u Meksiku, a fotografi su ga ulovili u zračnoj luci u Los Angelesu
 Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kad Robbie Williams putuje, onda to čini sa stilom, a nosači prtljage upadnu u probleme. Naime popularni britanski pjevač i njegova supruga Ayda Field viđeni su s čak 12 kofera na aerodromu nakon što su se uputili na odmor u Cabo.

U zračnu luku u Los Angelesu pojavili su se u ležernom izdanju, u sportskim trenirkama, ali pratila su ih kolica puna kofera, a revni novinari izbrojali su ih čak 12.

image

Williams je ponio 12 kofera sa sobom u Cabo u Meksiku

Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bračni par koji se vjenčao 2010. dijeli četvero djece, devetogodišnju Theodoru, sedmogodišnjega Charltona, trogodišnju Collete te dvogodišnjega Beaua.

Filed je u ponedjeljak objavila na svom Instagram profilu urnebesni trenutak kada Williamsa njihova djeca polijevaju vodom kako bi ga probudila.

- Robbie nije bio baš sretan kada su ga djeca probudila polivši ga vodom. Ustani princezo...12 popodne je!, napisala je njegova supruga, američka glumica i manekenka, na svom Instagramu

image
Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Djeca pritom umiru od smijeha a popularni pjevač okreće glavu na drugu stranu i oči prekriva crnom maskom.

- Ovo je bilo smiješno, ali mislim da Robbie nije uživao u grubom buđenju lol, bio je jedan od komentara na Instagramu.

Field je otkrila da je prošli tjedan bila podvrgnuta kolonoskopiji objavivši fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira u bolničkoj haljini, s maskom za lice te jednokratnom mrežicom za kosu.

Glumica i manekenka je pozvala svoje mnogobrojne pratitelja da otiđu na pregled budući da i ona sama to radi nakon što je njenoj 72-godišnjoj majci 2020. dijagnosticiran drugi stadij raka vrata maternice.

Njena majka, koja je na liječenju, također boluje od Parkinsonove bolesti i Lupusa, a Field želi osigurati da ona i Williams, koji je prošle godine također bio podvrgnut kolonoskopiji, brinu o svom zdravlju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:39