‘POSRNULE‘ ZVIJEZDE

Kad bi se dijelili Oscari za najbolje padove na pozornici, oni bi ih dobili - pogledajte urnebesne snimke!

Kada ste slavna ličnost i padnete pred očima svjetske javnosti, to može biti nezaboravan ‘neugodnjak‘...

Padovi slavnih na pozornici

 AFP/Profimedia

Padovi su uvijek neugodni, bez obzira gdje se i pred kim dogodili. No, kada ste slavna ličnost i padnete pred očima svjetske javnosti, to može biti nezaboravan 'neugodnjak'.

Pjevačica Katy Perry nastupila je 2008. godine na MTVjevoj dodjeli nagrade, a usred izvedbe jedne od svojih pjesama odjednom je raširila ruke i uskočila u ogromnu tortu koja se nalazila na pozornici. Kada se podignula iz torte, pokušala je doći do jednog od svojih kolega u bendu koji ju je pokušao pridržati da ne padne, no pjevačica se cijelo vrijeme spoticala i klizila na komadima torte kojima je mazala sebe i gađala publiku. Nikome nije jasno zašto se pjevačica odlučila na ovakav performans, no publiku je nasmijala do suza i time postala heroina večeri.

Justin Bieber je 2016. godine tijekom koncerta u kanadskom gradu Saskatoonu istovremeno pjevao i plesao, a u jednom trenutku je samo nestao s pozornice. Naime, Bieber nije vidio da je došao do ruba pa je pao s bine, pritom udarivši glavom. Kako je u ruci držao upaljeni mikrofon, taj se 'tup' jako dobro čuo.

Pop zvijezda Lady Gaga je tijekom koncerta 2019. u Las Vegasu pozvala obožavatelja Jacka na pozornicu, a kad je stigao, ona mu je odmah skočila u zagrljaj. Premda je niska i nema više od 55 kilograma, obožavatelj nije mogao održati ravnotežu pa je zajedno s njom pao s bine u gomilu ljudi. Obožavatelji su se odmah zabrinuli da pjevačica nije ozlijeđena, no dok su joj čuvari pomagali ustati, Lady Gaga je umirila publiku: "Sve je u redu! Jedina stvar koja nije ok je to što nam trebaju stepenice da se mogu popeti natrag" - rekla je, a potom krenula smirivati Jacka koji je bio u suzama zbog incidenta i nastavila s nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

U sličnom gafu iz 2018., jedan od pratećih plesača je Taylor Swift srušio na pod. Incident se dogodio na turneji Reputation Stadium u New Jerseyju dok je zvijezda pjevala pjesmu "Call It What You Want". Na veliku sreću, pjevačica je to dobro podnijela i odmah je skočila na noge te zaigrano odgurnula plesača prije nego što je nastavila svoj nastup.

Zvijezda filma 'No Way Home' Zendaya zamalo se slomila nakon što se spotaknula dok je ulazila u zgradu u Rimu. Zaštitari su je uhvatili usred spoticanja, ali je izazvala tsunami urnebesnih memova. Pjevačica je čak na Instagramu podijelila priču o sebi kako se nekontrolirano smije na neke od nečuvenih objava.

Velika ikona pop glazbe, Madonna, nastupila je 2015. na dodjeli Brit Awardsa, a taj je nastup ostao obilježen neugodnim događajem. Naime, pjevačica je na sebi imala dugi Armanijev plašt, a stajala je leđima okrenuta na rubu gornje stepenice. Jedan od plesača ju je slučajno povukao i ona je pala niz dvije stepenice na leđa. To je bio njezin prvi nastup na dodjeli Brit Awardsa u 20 godina. Nakon nezgode, pjevačica je na Instagramu objavila da je sve u redu te da je razlog nezgode činjenica da joj je plašt bio prečvrsto svezan.

R&B pjevač Miguel skočio je s jednog dijela pozornice na drugi na dodjeli nagrada Billboard Music Awards u Las Vegasu i 'sletio' na glavu i vrat jedne od djevojaka u publici. Pjevač je pokušao preskočiti skupinu fanova i završio na drugoj strani pozornice s rukama u zraku, no nije uspio izbjeći gužvu pa je nehotice nogom udario obožavateljicu i dočekao se na njezinu glavu umjesto na svoje noge.

Glumac Rami Malek, nakon što je dobio Oscara 2019. godine i održao pobjednički govor, pao je s pozornice. U pomoć su mu priskočili glumci koji su bili u blizini, a uskoro su pozvali i hitnu pomoć. Malek, ipak, nije želio komentirati nezgodu koja mu se dogodila, a po pisanju stranih medija normalno je hodao i razgovarao nakon Oscara.

Jeniffer Lawrence poznata je po padovima na Oscarima. Prvi put bilo je kad je 2013. išla na pozornicu po svoj kipić za glavnu žensku ulogu u 'U dobru i zlu'. U raskošnoj Dior toaleti pokupila je pohvale za stil, no dugačka haljina i stepenice nisu bile dobra kombinacija. Jennifer je pala i, naravno, pokrila lice rukom dok se smijala sama sebi. Godinu nakon, također je pala, ali na crvenom tepihu. U ponovo Diorovoj haljini okrenula se kako bi mahnula obožavateljima i nije baš pazila kako i gdje hoda. Spotaknula se i pala na svoju prijateljicu koja je bila ispred nje.

Jedan od trenutaka događaja o kojima se najviše pričalo zapravo se nije dogodio, a korisnici Twittera zakuhali su priču koja nema veze s istinom. Uz fotografiju čovjeka koji pada niz stepenice na crvenom tepihu na Met Gali 2015., stajalo je ime Jasona Derula, a ustvari je to bio slučajni muški posjetitelj. Pad je izgledao prilično spektakularno pa je sam po sebi privukao puno pažnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:53