HAILEYNA ISPOVIJEST

‘Justin i Selena su završili prije našeg braka. Znam da biste htjeli da je s nekom drugom, ali pomirite se da je moj‘

- Obožavatelji bi voljeli da je završio s nekom drugom i to je u redu. Možete to željeti koliko god hoćete, ali to jednostavno nije tako, kazala je manekenka

Hailey Bieber

 Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

​Hailey Bieber prvi put se sasvim izravno izjasnila kako je njezin suprug, Justin Bieber, "zatvorio poglavlje" sa svojom bivšom djevojkom Selenom Gomez prije njihovog braka.

Manekenka je, naime, pojasnila vremenski slijed, tko je s kime kada bio ili nije, u epizodi podcasta Alexandre Cooper "Call Her Daddy". Hailey Bieber, u to vrijeme još Baldwin, zaručila se s pjevačem u srpnju 2018. Zaruke su uslijedile nakon što je pop zvijezda nakratko ponovno bila u vezi s Gomez.

Bivša voditeljica emisije "Drop the Mic" sasvim jasno je ustvrdila kako "nikad nije bila u vezi s Bieberom dok je on bio s bilo kim drugim."

Hailey (25), prenosi Page Six, željela je, naime, tako napokon posve rasvijetliti okolnosti njezine veze i u konačnici braka s Bieberom, rekavši da nikada nije "ukrala" Justina od 30-godišnje pjevačice i glumice, dodajući kako "njezin karakter nije da se petlja u nečiju vezu".

Rekla je čvrsto kako je, prije nego što je njezin partner kleknuo pred nju, on "zatvorio poglavlje" s Gomez.

image

Justin Bieber i Hailey Bieber

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Mislim da je najbolja stvar koja se mogla dogoditi za njega bila ta da nastavi dalje, da se zaruči i oženi i nastavi sa svojim životom na taj način. Znam što se događalo kad smo se ponovno zbližili i znam što se moralo dogoditi da se vratimo zajedno kao par, na zdrav način", kazala je gospođa Bieber.

Pohvalila je "zrelu, zdravu odluku" svog 28-godišnjeg supruga, nazvavši je "punom poštovanja" prema njoj.

"Nikada se ne bih htjela upustiti u vezu, zaručiti se i udati, ako u djeliću uma imam sumnju da je tom nekom još uvijek stalo do druge osobe. Pouzdano znam da smo se uspjeli ponovno pomiriti i nastaviti vezu jer je za Justina to bila gotova priča", ustvrdila je Hailey referirajući se na Gomez. Za Justina se udala vrlo brzo nakon zaruka, u rujnu 2018., a manekenka ističe kako su se "zasad odmakli od bilo kakve drame" s glumicom.

"Ne želim ništa uzburkavati niti spominjati. Obožavatelji bi voljeli da je završio s nekom drugom i to je u redu. Možete to željeti koliko god hoćete, ali to jednostavno nije tako", kazala je Hailey te upitala: "Ako smo mi krenuli dalje, zašto ti ne možeš?"

S Justinom su je prvi put romantično povezivali u prosincu 2015. kada su pjevač hita "Baby" i Gomez prekinuli. Bila je to u početku kratka veza s dosta prekida i mirenja, a par se razišao 2016. Justin se tada upustio u romansu sa Sofijom Richie. U studenom 2017. primijećen je u vožnji biciklom s Gomez. U ožujku sljedeće godine raskinuli su opet vezu, a Bieber se onda ponovno pomirio s Hailey u lipnju 2018.

Nakon službenog vjenčanja tri mjeseca kasnije, dvojac se ponovno vjenčao pred obitelji i prijateljima u rujnu 2019. u Južnoj Karolini. Hailey je više puta u prošlosti uzvratila onima koji su protiv njezina braka da je "puste na miru".

"Prošlo je dovoljno vremena. Gledam svoja posla. Ništa ne radim, ništa ne govorim", rekla je u travnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:28