PRAVI SHOW

Justin Bieber pripremio spektakl za obožavatelje: Na koncertu će se pretvoriti u digitalnog avatara

Bieber će se na koncertu pretvoriti u digitalnog avatara i na taj način iznijeti cijeli show.

Virtualni koncert

 Thewavexr/screenshot

Pop zvijezda Justin Bieber u suradnji s tvrtkom za virtualnu zabavu Wave danas će održati virtualni koncert uživo u kojem će se pjevač u jednom trenutku transformirati u avatara. Taj je događaj nazvan "Justin Bieber - Interactive Virtual Experience".

Dan prije koncerta, organizatori su otkrili i trailer koji dočarava što čeka obožavatelje, a to je ulazak u čarobni digitalni svemir. Kako je opisano riječ je o spoju gaminga, snimanja pokreta u realnom vremenu i glazbenog nastupa uživo, u kojem će se Bieber pretvoriti u digitalnog avatara i na taj način iznijeti cijeli show.

Pjevač će izvesti pjesme sa svog posljednjeg albuma "Justice" koji je izdao u ožujku ove godine i koji je vrlo brzo zauzeo prva mjesta top lista, a sve kao najavu za predstojeću svjetsku turneju koju planira u 2022.

Waveova tehnologija omogućit će se publici da se uključi u ovaj događaj, naravno virtualno, dajući im priliku da se pojave uživo na pozornici uz pjevača u dijelu programa koji je namijenjen za takve trenutke, te da utječu na njegov nastup, ali i okruženje u stvarnom vremenu.

Koncert koji počinje u 18 sati po američkom vremenu (odnosno 21 za one na zapadnoj obali) je besplatan, dovoljno je samo prijaviti se na wave.watch/Justin-Bieber. Reemitiranje ove virtualne senzacije na platformi Wavea i YouTube kanalu slijedi 20. i 21. studenog za publiku širom svijeta i prilagođeno je njihovim vremenskim zonama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:51