STRAHUJU ZA NJEGA

Justin Bieber izašao u javnost nakon skandala pa zabrinuo obožavatelje: ‘Ne izgleda nikako dobro, nije zdrav‘

Neki nagađaju da se Diddyjevo uhićenje odrazilo na pjevačevo zdravlje zbog intenzivnih spekulacija o prirodi njihova odnosa

Justin Bieber

 The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Mnogi obožavatelji ovih su dana zabrinuti za zdravlje pjevača Justina Biebera nakon što se mladi glazbenik pojavio u javnosti, samo nekoliko dana nakon uhićenja i optužbi na račun kontroverznog hip hop mogula Seana Diddyja Combsa. Njega se optužuje za reketarenje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe i kaznena djela vezana uz prostituciju te viralne videe 15-godišnjeg Biebera i repera. Neki nagađaju da se Diddyjevo uhićenje odrazilo na Bieberovo zdravlje zbog intenzivnih spekulacija o prirodi njihova odnosa, prenosi Daily Mail.

image

Justin Bieber i Sean Diddy Combs

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia

Pjevač je sa svojom suprugom Hailey ponovno počeo izlaziti u javnost i to nakon četiri tjedna nakon rođenja njihova sina Jacka Bluesa, no to nije bila glavna tema rasprave na društvenim mrežama. Obožavatelji pjevača jako su zabrinuti za njegovo zdravlje pa svoje reakcije na njegov izgled dijele na internetu.

"Izgleda kao da prolazi kroz to. Ne vidim sreću. Molit ću za njega i ono kroz što je prošao", "Ne izgleda zdravo i to me boli", "Mislim da izgleda kao da mu nije dobro", "Možda mu je biti roditelj teško ili mu te gluposti stvarno smetaju", "Justin ne izgleda zdravo. Jako je mršav", prenio je Daily Mail neke od reakcija s društvenih mreža.

image

Justin Bieber

Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Justin Bieber

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Justin i Hailey Bieber

Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Videozapisi koji zadnjih dana ponovno kruže društvenim mrežama pojavili su se još u ožujku, nedugo nakon što je policija pretresla Combsove domove u Miamiju i Los Angelesu te zaplijenila više od 1000 bočica dječjeg ulja i lubrikanata. Na jednoj se snimci vidi kako Combs stoji pored 15-godišnjeg Biebera i govori kako će skupa provesti 48 sati.

"Sljedećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludjeti", rekao u jednom trenutku Combs dok se Bieber tijekom cijelog videa smiješi i dodaje samo sitne komentare. Kada je video ponovno objavljen na društvenim mrežama ove godine izazvao je niz kritika i zabrinutosti.

Kasnije se još jedan isječak pojavio na društvenim mrežama u kojem Combs stvara nelagodnu situaciju Bieberu. "Što ima, čovječe, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ se ponašati drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili", uputio je ove riječi Combs mladom pjevaču.

Bieber je djelovao zabrinuto dok je odgovarao svom glazbenom kolegi: "Mislim, pokušavao si stupiti u kontakt sa mnom kroz što sve ne... ali nikad nisi dobio moj broj. Reći ću ti svoj broj."

Posljednja suradnja Combsa i Biebera bila je prije godinu dana kada se pjevač pojavio na reperovom albumu "The Love Album: Off the Grid" s pjesmom "Moments". Bieber, kako smo ranije prenijeli, žali za suradnjom s Combsom te navodno to nikada ne bi učinio da je znao za optužbe koje su u međuvremenu izašle na vidjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 10:08