UPLAKANA

Još jedna drama Adele: ‘Osjetila sam razočarenje i bila sam shrvana što ću ih iznevjeriti‘

U ovom luksuznom smještaju Adele je trebala biti smještena sa sinom Angelom i dečkom Richom Paulom do ožujka

 Adele

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Adele je odbila apartman koji joj je ponudio lasvegaški hotel Caesars Palace te je umjesto toga odlučila odsjesti u suparničkom Wynn resortu u neposrednoj blizini. Spomenuti apartman je navodno odbila jer se "ne nalazi u dijelu grada s najluksuznijim hotelima".

Adele se posljednja dva tjedna nalazi u Las Vegasu zbog tehničkih probi za vlastitu emisiju "Weekends With Adele", Caesars Palace ponudio joj je otmjeni smještaj u Palazzo Suites u Rio Casinu zbog dogovora kako će pjevati u Colosseumu za milijun dolara po noći. U ovom luksuznom smještaju Adele je trebala biti smještena sa sinom Angelom i dečkom Richom Paulom do ožujka.

Međutim, izvori stranih medija navode da je Adele odbila ovaj smještaj te odsjeda u apartmanu pokraj golf terena u suparničkom Wynn resortu. Noć u apartmanu s dvije spavaće dobe ondje stoji 3883 dolara.

Konvoj automobila u sklopu kojeg je bila i pjevačica viđen je kako ide od Caesars Palace prema Wynnu u subotu nakon koncerta.

- Nije jasno što je uzrokovalo preseljenje, ali neobično je što Adele ne ostaje u Caesarsu. Vegas se dobro navikao na popularne ljude i prihvaćamo to što se ona u smještaju nije osjećala ugodno, ali ovo nije dobro za reputaciju Caesarsa – rekli su izvori.

Emisija je trebala biti isporučena odavno

U siječnju je uplakana Adele snimila video isprike iz svog apartmana u Caesarsu, objašnjavajući kako je shrvana zbog kašnjenja isporuke emisije. Navela je kako je glavni razlog tomu covid-19 kojim je bila zaražena ona i polovica njene ekipe. Od tada je javnost nekoliko puta zanimalo zašto je povukla produkciju vrijedu 178 milijuna dolara, a izgovor za covid je odbačen.

U srpnju je izjavila za BBC Radio 4 da su primarni problemi bili "umjetnički".

- Emisija nije bila dovoljno dobra. Možda je moja šutnja bila smrtonosna, ne znam, ali bilo je užasno. Osjetila sam razočarenje ljudi i bila sam shrvana što ću ih iznevjeriti – rekla je tada Adele.

U četvrtak je na Instagramu objavila fotografiju i izjavila kako je nestrpljiva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:56