JOŠ JE U ENGLESKOJ

Johnny Depp ponovno zasvirao sa svojim prijateljem: Družio se s obožavateljima, ali o presudi - ni riječ

Na pozornici je bio iznimno dobre volje, a ponovno su odsvirali selekciju svima dobro znanih rock balada.

Dočekali su ga brojni obožavatelji.

 Jordan Crosby/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Jordan Crosby/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Stotine ljudi bodrile su Johnnyja Deppa dok se po treći puta popeo na pozornicu tijekom koncerta Jeffa Becka, piše Daily Mail.

Poznati glumac još uvijek se nalazi u Engleskoj, a ovog se puta pridružio Becku u Sage Gatesheadu na sjeveru Engleske. Kad se pojavio na pozornici, publika ga je pozdravila burnim pljeskom, a Jeff je dobacio: "Ovdje je netko. Možda niste čuli za njega..." Legendarni glazbenik je nastavio govoriti o Deppovoj pobjedi na sudu, rekavši: "Kakav rezultat. Kakav rezultat!"

Iako se sam Johnny nije osvrnuo na sudski spor, na pozornici je bio iznimno dobre volje, a ponovno su odsvirali svima dobro znane rock balade.

Fanovi su glumca s pozornice ispratili navijanjem i pljeskom, a na pozornicu se vratio i odsvirao bis, odnosno, klasik Beatlesa "A Day in the Life". Beck i Depp završili su koncert zagrljeni.

Jeff se obratio publici i rekao kako su se upoznali prije pet godina i da su surađivali na albumu koji je "izašao u srpnju".

- Ovo kroz što je prošao je stvarno bilo sra**, zaključio je Beck.

Unatoč proteklih šest turbulentnih tjedana, Johnny je djelovao dobro raspoloženo kad je izašao iz dvorane i pozdravljao dvjestotinjak obožavatelja, davajući autograme i pozirajući s fanovima.

image

Johnny Depp izlazi iz dvorane.

Jordan Crosby/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Jordan Crosby/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ipak, šutio je kada su ga pitali o sudskoj pobjedi nad bivšom suprugom Amber Heard.

image

Dijelio je autograme.

Jordan Crosby/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Jordan Crosby/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tijekom svog boravka u Engleskoj, glumac se također pojavio u azilu za divlje životinje u Kentu. Johnny na slici drži jazavca po imenu Freddie, a obišao je odjele za njegu i veterinare. Jeff podržava spomenuti azil, odnosno, Folly Wildlife Rescue, pa su gitarist i njegova supruga Sandra pokazali Johnnyju kako se radi s divljim životinjama. Folly Wildlife Rescue je na svom Facebooku podijelio fotografiju holivudske zvijezde i napisao: "Kakvo nevjerojatno poslijepodne za naše osoblje i volontere!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:35