OPJEVAO SUDSKI PROCES

Johnny Depp ne staje, napisao je pjesmu o Amber Heard: ‘Dovoljno si rekla za jednu j****u noć‘

Prema napisima stranih medija hollywoodski glumac se u dvije pjesme razračunava s bivšom suprugom koju je pobijedio na sudu

Johnny Depp

 Jussi Nukari/Afp

Holivudska zvijezda Johnny Depp opjevat će, čini se, svoj sudski proces protiv Amber Heard, prenose strani mediji.

- Mislim da si dovoljno rekla za jednu je**** noć, pjeva Depp u pjesmi koju je napravio s legendarnim britanskim gitaristom Jeffom Beckom. Pjesma bi trebala biti objavljena uskoro, kako piše londonski Sunday Times.

Slavni holivudski glumac napisao je dvije pjesme na albumu naziva ‘18‘ s Beckom, inače bivšim gitaristom Yardbirsa.

Pos vemu sudeći nove pjesme otkrivaju kako se Depp osjećao tijekom suđenja koje je cijelom svijetu razotkrilo problematičan bračni život bivšega para.

- Sjediš tamo kao pas sa sedmogodišnjim svrbežom, pjeva u pjesmi ‘Sad Mootherf*** Parade‘, prema Timesu.

- Da sam imao novčić, ne bih ti dohvatio ruku, pjeva u drugom stihu pjesme.

image

Amber Heard

Nbc/dateline/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Glumac i glazbenik pridružio se Becku turneji diljem Velike Britanije u lipnju. Njihov album ‘18‘ ime je dobio po vremenu koje su u mladosti zajedno proživjeli Depp i Beck, a osim dvije Deppove nove pjesme ostatak albuma čine obrade uključujući "Caroline, No" Briana Wilsona iz Beach Boysa i "Venus and Furs" Loua Reeda od Velvet Undergrounda, piše The Times.

Osim glume Depp se inače već dugo bavi i glazbom. Nedavno je najavio da iduće ljeto ide na turneju sa svojom rock grupom ‘Hollywood Vampires‘ koju čine Depp, Joe Perry, Alice Cooper i Tommy Henriksen.

Holivudski glumac prošli je mjesec pobijedio u svom slučaju protiv bivše supruge Amber Heard koju je tužio za klevetu nakon što je napisala članak za Washington Post 2018. u kojem navodi da je bila žrtva obiteljskoga nasilja.

Nakon suđenja koje je prenosila nacionalna televizija, sedmeročlana porota dodijelila je Deppu 10 milijuna dolara odštete i 5 milijuna dolara kaznene odštete iako zakon Virginije ograničava kaznenu odštetu na 350 tisuća dolara.

Heard je dobila 2 milijuna dolara u protutužbi protiv Deppa i tako smanjila svotu koju bi trebala isplatiti bivšem mužu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:10