VELIKA GLUMAČKA DIVA

Joan Collins proslavila 20 godina braka s 32 godine mlađim suprugom, na zabavi samo probrana ekipa

Percy je peti na dugom popisu muževa, a među brojnjim ljubavnicima ističu se James Dean, Frank Sinatra i Warren Beatty

Percy Gibson i Joan Collins 

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavna glumica Joan Collins (88) najpoznatija po ulozi Alexis u seriji "Dinastija", proslavila je 20. godina braka s producentom Percyjem Gibsonom. Suprug je od Joan mlađi 32 godine, piše Slobodna Dalmacija.

Percy je peti na dugom popisu muževa, ali taj spisak je kraći od onog sa njezinih brojnih ljubavnika, među kojima se ističu James Dean, Frank Sinatra ili Warren Beatty, koji je, kako je Joan napisala u svojim memoarima, "bio prekrasan čovjek, ali iscrpljujući u krevetu".

Nakon obilježavanja prigode na društvenim mrežama, organizirana je i zabava u elegantnom Claridge's hotelu u Londonu gdje su stigli mnogi gosti.

Među onima koji su prisustvovali glamuroznom događaju bili su kreator "X Factora" Simon Cowell, njegova zaručnica Lauren Silverman, glumica Elizabeth Hurley i njezin sin Damian, vojvotkinja Sarah Ferguson, glumica Stephanie Beacham koja je glumila suparnicu Alexis u "Dinastiji", piše Slobodna Dalmacija.

Collins je nedavno otkrila da se osjećala kao da je "u zatvoru" tijekom prethodnog zatvaranja u Velikoj Britaniji. Nakon što je prve mjesece pandemije provela u Londonu, rekla je da se, čim je mogla putovati, sa suprugom preselila na jug Francuske.

image

Joan Collins i Percy Gibson

Nicolas Khayat/Zuma Press/Profimedia

"Naravno da sam bila u trenirci, zar ne? Dobila sam pola kilograma. Jela sam koliko sam mogla jer, osim što sam pila boce vina i pojela sve čokolade, što sam drugo mogla raditi?", rekla je zvijezda te dodala: "Gledala sam i TV non-stop, bilo je smiješno. Jednog dana sam gledala televiziju devet sati bez prestanka!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:23