LJUBAV CVJETA

Jimmy Page na crvenom tepihu s 45 godina mlađom: ‘Morala sam prijeći preko osjećaja srama‘

Osim dokumentarnog filma o Led Zeppelinu, neobičan slavni par privlačio je poglede na Filmskom festivalu u Veneciji
Engleski glazbenik Jimmy Page i njegova partnerica, pjesnikinja Scarlett Sabet na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji
 Miguel Medina/AFP

Gitarist legendarnog benda Led Zeppelin, Jimmy Page, pojavio se na Filmskom festivalu u Veneciji u društvu svoje dugogodišnje djevojke, pjesnikinje Scarlett Sabet. Poznati par nije želio propustiti premijeru dokumentarnog filma "Becoming Led Zeppelin" pa su crvenim tepihom prošetali ruku pod ruku i zagrljeni pozirali pred fotoobjektivima.

Dokumentarac, kao i sami Jimmy Page, prikupili su brojne ovacije okupljenih, a iako je slavni gitarist bio zvijezda dokumentarca, možemo slobodno reći da je John 'Bonzo' Bonham, preminuli bubnjar legendarnih Zeppelina, čija je smrt 1980. godine dovela do raspada Led Zeppelina nakon 12 godina, bio prava zvijezda iščekivanog dokumentarnog filma.

image
Miguel Medina/AFP

Pjesnikinja Scarlett Sabet također nije željela propustiti ovaj važan trenutak u karijeri svog dragog. Iako su neki predviđali brzi krah ove ljubavne veze zbog velike razlike u godinama, 32-godišnja pjesnikinja i 77-godišnji gitarist i dalje su sretno zaljubljeni. Njihova je veza započela 2014. godine nakon što ju je slavni gitarist vidio u londonskoj knjižari u kojoj je čitala poeziju.

U jednom intervjuu iz 2020. godine, Scarlett je izjavila da je morala prijeći preko "osjećaja srama" kada je započela vezu sa slavnim rokerom, no danas imaju sjajan odnos.

image
Miguel Medina/AFP

"Smiješno je jer je ta velika razlika među nama samo na papiru. Kada on stoji preda mnom, ja to ne osjećam. To nije nešto što smeta našem odnosu. Pretpostavljam da će neki reći da im je moj izbor neobičan. U početku mi je bilo jako neugodno i mislila sam da mi je život gotov, bilo me je sram", priznala je Scarlett i dodala: "U prekrasnoj sam vezi. Mislim da mnogi ljudi imaju neke svoje pretpostavke, no Jimmy je jedan izuzetan, prelijep čovjek. Brojne žene raznih dobnih skupina i danas se jako uzbude kada ga sretnu."

Par zajedno živi u njegovoj vili u Londonu gdje uživaju u zajedničkim trenucima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:05