SUSRAMLJE?

‘Jezivo! Je l‘ se on ikada probao seksati?‘: Nova HBO-ova serija i dalje šokira, dobiva oštre kritike

Serija je izgubila više od 100 tisuća gledatelja između premijere i druge epizode

Lily-Rose Depp i The Weeknd u spornoj sceni

 Screenshot/HBO

Sudeći po reakcija na internetu, kontroverzna serija “The Idol” svakim tjednom postaje sve jezivija, a brojni je komentatori i ljubitelji TV serija nazivaju "susramnom".

Ova kritizirana HBO-ova serija, koju su kreirali glazbenik The Weeknd, redatelj “Euphorije” Sam Levinson i Reza Fahim, naišla je na oštre reakcije nakon treće epizode.

image

Lily-Rose Depp i The Weeknd

Hbo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hbo/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U epizodi pod nazivom "Daybreak", glavni lik Lily-Rose Depp, Jocelyn, i The Weeknd, koji glumi jezivog vlasnika noćnog kluba Tedrosa, počinju voditi ljubav u kabini za presvlačenje jednog modnog dućana.

Međutim, usred njihovog prilično glasnog seksa, Depp izlazi, ostavljajući The Weekndov lik da "sam dovrši posao". Slikovita scena zatekla je mnoge ionako skeptične gledatelje, a ubrzo su na društvenim mrežama izrazili svoje mišljenje o šokantnim prizorima iz serije.

- Scena seksa u svlačionici trebala bi biti smiješna, ali je ispala najjezivija scena dosad - tweetao je jedan korisnik.

- Zašto uopće gledam "Idol", tako je loš! Zašto to rade u Valentino trgovini? - upitao je drugi.

- Je li The Weeknd ikada probao seks? Je li se itko sa snimanja "The Idola" uopće seksao?, treći se ubacio i dodao da je scena izgledala kao da se "dvoje muppeta lupa". Ipak, to nije bila jedina scena iz treće epizode koja je pokrenula lavinu komentara na Twitteru.

Naime, lik Eli Rotha, Andrew Finkelstein, izjavio je užasnu šalu o osuđenom pedofilu Jeffreyju Epsteinu.

image

Lily-Rose Depp

Hbo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hbo/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Lily-Rose Depp

Hbo/Planet/Profimedia/Hbo/planet/profimedia

Tijekom jedne scene, Finkelstein kaže da će mu pop zvijezda "izazvati iritabilni crijevni sindrom", dodajući da će "s*** više krvi nego dijete na otoku Jeffereyja Epsteina" gdje je seksualno zlostavljao mlade žene i maloljetne djevojke prije smrti 2019. godine.

Odmah nakon emitiranja epizode, korisnici društvenih mreža oštro su kritizirali kreatore serije jer su žrtve seksualnog zlostavljanja djece predstavili "kao šalu".

- U redu, komentar o Epsteinovom otoku bio je previše za mene. Nemojmo se šaliti s trgovinom djecom - tvitala je jedna osoba.

image

Lily-Rose Depp

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Čini se da je mješavina grubih šala u seriji, Deppove stalne golotinje i "komično loše" glume poznatog The Weeknda dovela do naglog pada gledanosti. Drama, koja je bombardirana optužbama za "fantaziju silovanja", izgubila je više od 100 tisuća gledatelja između premijere i druge epizode.

Dok su izvori za Page Six rekli da “The Idol” “nikada nije trebao biti dugotrajna serija”, HBO kaže da su “vrata definitivno još uvijek otvorena” za potencijalnu drugu sezonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 08:24