MARVELOV JUNAK

Jeremy Renner u kritičnom stanju nakon misteriozne nesreće: ‘Čistio je snijeg...‘

Renner posjeduje kuću u sjevernoj Nevadi koje je u oluji uoči Nove godine snažno zatrpao snijeg

Jeremy Renner

 Instagram

Slavni američki glumac Jeremy Renner (51) nalazi se u "kritičnom, ali stabilnom" stanju nakon nesreće koju je doživio dok je čistio snijeg s ralicom.

Rennerov glasnogovornik za Variety je kazao kako je s njim njegova obitelj i kako glumac ima izvrsnu skrb.

Iako mjesto nesreće nije potvrđeno, Renner već nekoliko godina posjeduje kuću u okrugu Washoe u Nevadi, piše Reno Gazette Journal. To područje u sjevernoj Nevadi koje je u oluji uoči Nove godine snažno zatrpao snijeg.

Junak akcijskog hita "Bourneovo naslijeđe" na Instagramu je nedavno objavio snimku na kojoj se vidi kako vozi ralicu, a i snimku na kojoj vozi terenac po snježnom terenu.

Podsjetimo, glumac je na setu filma ‘Osvetnici - Beskonačni rat‘, snimajući scenu, ozlijedio lijevu podlakticu i desni lakat.

Renner je glumio u više Marvelovih projekata te u brojnim komercijalnim hitovima, uključujući dva filma iz serijala “Nemoguća misija”, “Dolazak”, “Američki varalice” i “28 tjedana kasnije”. Također je bio nominiran za dva Oscara, uključujući i nominaciju za sporednu ulogu za film "Grad lopova" i nominaciju za najboljeg glumca u filmu "Narednik James".

Trenutno glumi u triler seriji Taylora Sheridana "Mayor of Kingstown", čija druga sezona debitira u siječnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 15:34