TEŠKO OZLIJEĐEN

Jeremy Renner oglasio se prvi put nakon teške nesreće: ‘Nisam u stanju tipkati...‘

Jeremy Renner izašao je iz svoje ralice kojom je čistio snijeg, a ona se nakon toga počela kotrljati te ga pregazila

Jeremy Renner

 Instagram/Jeremy Renner

Marvelov glumac Jeremy Renner (51) zahvalio se svima na “lijepim riječima” putem Instagrama nakon što je doživio tešku nesreću.

Naime, glumac poznat po ulozi superheroja Hawkeyea u Marvelovim filmovima čistio je ralicom snijeg ispred kuće na svom posjedu u okrugu Washoe, blizu Rena u Nevadi koji je zbog ledene oluje bio zatrpan snijegom.

- Hvala svima na lijepim riječima. Nisam u stanju tipkati, ali šaljem vam svima ljubav, napisao je uz fotografiju sebe u bolničkom krevetu.

Renner koji je bio u kritičnom stanju nakon nesreće, imao je dvije operacije koje su uključivale postavljanje ilizarova fiksatora oko njegove noge. Sada je budan i može govoriti, rekao je izvor da Daily Mail.

Nesreća se dogodila kada je glumac pomagao članu obitelji u vezi ralice od šest tona koja je zapela u snijegu. Nakon toga izašao je razgovarati s njim kada se ralica počela kotrljati. Renner se pokušao vratiti u nju kako bi je zaustavio, no u tom trenutku ga je pregazila.

image

Jeremy Renner

Valerie Macon/Afp

Prvu pomoć pružili su mu susjedi koji su izašli s ručnicima, a pomogao mu je susjed koji je liječnik te mu je podvezao nogu kako bi zaustavio krvarenje. Međutim, glumac je pretrpio značajan gubitak krvi do trenutka kada je helikopterom prebačen u bolnicu.

TMZ je ranije izvijestio da su sigurnosni sustavi na Rennerovoj ralici otkazali te uzrokovali prevrtanje preko njegove noge.

Glumčev glasnogovornik izjavio je da se Renner vratio s operacije te ostaje na Odjelu intenzivne njege u kritičnom, ali stabilnom stanju.

Potvrdio je da je pretrpio tupu traumu prsnoga koša i ortopedske ozljede, dodavši da njegova obitelj želi izraziti svoju zahvalnost nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su brinuli o njemu, vatrogasnoj i spasilačkoj službi, šerifu okruga Washoe Darinu Balaamu, gradonačelnici Rena Hillary Schieve te obiteljima Corano i Murdock.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:04