EKSPLOZIJA EMOCIJA

Jennifer se slomila pred TV kamerama, grcala je u suzama: ‘Ne, ovo nije trebalo ovako završiti!‘

Slavna glumica Jennifer Aniston gostovala je u showu Ellen DeGeneres, a pritom nije mogla suspregnuti suze
Jennifer Aniston
 Ellentube/Ferrari/Profimedia

Holivudska glumica Jennifer Aniston nije mogla suspregnuti suze tijekom gostovanja u posljednjoj sezoni TV showa poznate voditeljice Ellen DeGeneres.

TV show emitira se već 18 godina, a 52-godišnja glumica u njemu je gostovala impresivnih 19 puta. Zanimljivo je da je upravo Jennifer bila prvi gost Ellen DeGeneres. Sada se pojavila kao posebna gošća showa, a zvijezda serije "Prijatelji" sa suzama u očima zahvalila je voditeljici što joj je omogućila da bude dijelom njezine emisije "doslovno od prvog dana."

image
Jennifer Aniston i Ellen DeGeneres
Ellentube/Ferrari/Profimedia

"Naša prva gošća dio je ovog showa doslovno od prvog dana emitiranja - i jako sam sretna što je ovdje da nam pomogne završiti ovu sezonu sa stilom. Molim vas, pozdravite našu prijateljicu Jennifer Aniston", najavila ju je Ellen.

"Koji vrag? Ovo nije trebalo biti ovako emocionalno. Kvragu, nije ovako trebalo biti već sad", našalila se Jenn u suzama.

"Ne već sada", odgovorila je Ellen.

"Ne već sada, još nije gotovo", rekla je glumica.

"Još nije ni počelo", našalila se voditeljica, a Jennifer je rekla kako nije gostovala u nekoj emisiji uživo već gotovo dvije godine. "Gotovo se ne šalim, posljednji put kad sam bila ovako na pozornici, u talk showu, bilo je kad sam gostovala kod tebe", rekla joj je glumica, a Ellen je na to odgovorila: "Znam."

Ellen DeGeneres u svibnju ove godine najavila je da će ovo biti posljednja sezona showa nakon 18 godina. Ova je vijest osvanula nakon pritužbi na "toksično radno okruženje" u showu, a što je došlo i do Warner Brosa koji je, čini se, zbog toga odlučio ugasiti emisiju poznate voditeljice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 01:57