GOTOVO JE!

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez više nisu zajedno: ‘Bolji smo kao prijatelji i poslovni partneri‘

Nakon četiri godine veze i zaruka na Bahamima službeno su prekinuli nakon što su nekoliko tjedana pokušavali riješiti probleme
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Probali su popraviti što se da... Ali jednostavno ne ide. Gotovo je!

Jennifer Lopez (51) i Alex Rodriguez (45) službeno su prekinuli nakon što su nekoliko tjedana pokušavali riješiti probleme.

Kako magazin People ekskluzivno donosi, par je jutros donio konačnu odluku o prekidu i izdao zajedničko priopćenje.

“Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo to i dalje ostati. Nastavit ćemo surađivati i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugome i svojoj djeci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji imamo jest reći hvala svima koji su nam uputili lijepe riječi i podršku”, stoji u izjavi.

Podsjetimo, par je razvrgnuo zaruke početkom ožujka.

- Oni nikada nisu službeno prekinuli niti razgovarali o tome, još uvijek su zajedno. Trenutačno su u teškom periodu, ali nisu prekinuli – rekao je tada za People izvor blizak paru

- Ona radi u Dominikanskoj Republici, a on u Miamiju, pa im se teško viđati posebno zbog karantene i covida, ali oni žele pokušati ostati zajedno – dodao je.

Kad je početkom ožujka prvi put odjeknula ova vijest, upućeni su govorili da se takav rasplet već dugo očekuje jer stvari između J. Lo i A. Roda očito ne funkcioniraju.

Međutim, ubrzo nakon toga Rodriguez je odletio u Dominikansku Republiku gdje je s Lopez provodio vrijeme dok je ona snimala film “Shotgun Wedding”. Upućeni izvor rekao je tada da par "čini sve što je u njihovoj moći da im veza postane prioritet".

- A. Rod ulaže veliki napor i želi da Jennifer bude sretna – rekli su upućeni tada.

- Jennifer je bila uzbuđena što ga je osobno vidjela. Stvarno pokušavaju riješiti probleme – rekao je izvor blizak Jennifer.

Izvor je objasnio da je Lopez "spremna odustati" od njihove veze, ali je "sretna što su još uvijek zajedno".

J.Rod i J. Lo zaručili su se na Bahamima u ožujku 2019. nakon dvije godine veze. Tijekom protekle godine par je tijekom pandemije provodio vrijeme kod kuće sa svojim obiteljima - Lopezinim 13-godišnjim blizancima Maximilianom "Maxom" Davidom i Emme Maribel koje je dobila s pjevačem Marcom Anthonyjem i Alexovim kćerima Elom (12) i Natashom (16) koje je dobio u braku s bivšom suprugom Cynthiom Scurtis.

Megapopularna pjevačica i glumica i zvijezda baseballa zajedno su od 2017. godine. Ranije ove godine Lopez je priznala da su odgađali vjenčanje zbog pandemije.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Dva smo puta odgađali vjenčanje. Planirali smo ono što smo stvarno, stvarno željeli učiniti, ali ne znam hoćemo li to moći ponovno stvoriti – rekla je pjevačica za Elle ranije.

- Otkazali smo ga i od tada zapravo nismo o tome razgovarali. Nema žurbe. Želimo to učiniti ispravno kad god ćemo to moći – dodala je.

U veljači je pak za Allure Lopez priznala da su se ona i Rodriguez nedavno uputili na terapiju za parove.

- Mislim da nam je to zaista pomoglo u vezi - rekla je, dodajući da su napravili pauzu u planiranju vjenčanja nakon što su bili prisiljeni otkazati dvije ceremonije zbog dugotrajne pandemije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:55