SVI NASJELI NA LAŽ

Jennifer Aniston ipak ne posvaja dijete. Njezin glasnogovornik ogorčen: ‘Sve je to izmišljotina!‘

‘Mislim da bi najbolje za sve bilo da se pojavi moja fotografija s rukom na trbuhu‘, rekla je Aniston još 2017. komentirajući napise
Jennifer Aniston
 Valerie Macon

Jennifer Aniston (52) postat će majka djevojčice koju planira posvojiti iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion koje već godinama financijski pomaže – glasila je jučerašnja vijest koja je odjeknula svim svjetskim medijima. Današnja? Sve je demantirano.

Kako je pisao Mirror, proces posvajanja trebao bi biti dovršen kroz otprilike dva mjeseca, a Jen je, navodno, vijest objavila prošlog tjedna, tijekom snimanja posebne epizode serije koja ju je proslavila, "Prijatelji".

"Jen je mislila da je ponovno okupljanje ekipe 'Prijatelja' savršen trenutak za takvu objavu. Iako su cure već znale, jer se redovito viđaju, htjela je to sad reći i dečkima koje rjeđe viđa zbog poslovnih obaveza", rekao je za Mirror izvor blizak glumici, a neki su tvrdili i da je proces posvojenja već završen.

No, izgleda da od svega neće biti ništa, jer nakon što su medijske spekulacije da posvaja dijete doslovce preplavili čitav svijet, oglasio se i glasnogovornik holivudske glumice, koji tvrdi kako Jen neće u posvajanje, napomenuvši i kako su medijski napisi o tome čista izmišljotina i potpuna laž, javlja E! News.

Podsjetimo, glasine su krenule u Europi i to nakon što se, nakon dugo iščekivanja, ponovno okupila ekipa 'Prijatelja' kako bi snimili posebnu emisiju za HBO Max. Nakon toga su manje-više svi tabloidi objavili kako je 52-godišnja Jennifer Aniston, tijekom okupljanja, svojim bivšim kolegama sa seta povjerila sretnu vijest kako je u procesu posvajanja djeteta.

Jennifer Aniston su, tijekom godina, pratile mnoge glasine o majčinstvu. Ona, pak, dijete nije imala. Vjerojatno je o zbog toga njezino majčinstvo toliko zanimljivo žutoj štampi.

O tome je progovorila i sama u intervjuu 2017. godine.

- Mislim da bi najbolje za sve bilo da se pojavi moja fotografija s rukom na trbuhu i da kažem - 'napokon trudna!' - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:48