'POKUŠAO JE PRIKRITI SVOJU ULOGU'

Jednu od najvećih zvijezdi Hollywooda tužili zbog smrti bivše djevojke

Jim Carrey nosi lijes na sprovodu Cathrione White
 Debbie Hickey / Getty Images

Holivudski glumac Jim Carrey tužen je zbog navodnog nabavljanja druga pod lažnim imenom za svoju bivšu djevojku koja se prošle godine predozirala i umrla, piše BBC.

Mark Burton, otuđeni muž Carreyjeve bivše partnerice Cathrione White, rekao je da je glumac koristio 'svoje ogromno bogatstvo i status poznate osobe' kako bi ilegalno pribavio lijekove na recept. Carrey je tada navodno pokušao prikriti svoju uključenost.

Carrey nije komentirao ovaj razvoj događaja.

Cathriona White imala je 30 godina kada pronađena mrtva kao posljednica predoziranja lijekovima Ambienom, Propranololom i Percocetom, stoji u izvještaju mrtvozornika.

U trenutku Whiteine smrti tvrdilo se da je bila u nestalnoj vezi s Carreyjem te da su par ponovno prekinuo nekoliko dana prije njezine smrti.

Prema sudskoj tužbi podnesenoj na višem sudu u Los Angelesu, Carrey je drogu nabavljao pod pseudonimom 'Arthur King'. Poslije toga bi 'poduzimao korake kako bi prikrio i zamaskirao svoju upletenost i odgovornost'.

Burton je također tvrdio da je Carrey White poslao 'lažnu poruku' dan prije nego što je njezino tijelo pronađeno 's ciljem da prikrije svoje ponašanje i odgovornost za njezinu smrt'.

U poruci se navodno interesirao gdje se nalazi droga.

Burton je osim toga tvrdio da je Carrey 'kontrolirao i manipulirao' s White te da je putem nadzornih kamera u njezinom domu nadgledao njezina kretanja.

Sudska je tužba podnesena prema zakonu o odgovornosti dilera droge te se u sklopu tužbe traži neodređena odšteta i nadoknada troškova pogreba i odvjetnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 08:49