FRKA ZBOG MEGHAN

Jednu je princezu Neflixov dokumentarac najviše uvrijedio: ‘Ljuti se jer ju je princ Harry izdao‘

William i Kate navodno dokumentarac nisu ni gledali, ali Kate je svejedno ljuta na Harrya jer je u njemu napao svog brata

Kate Middleton i Meghan Markle

 Richard Pohle/Afp

Princeza od Walesa, Kate Middleton navodno je uzrujana zbog Netflixove dokumentarne serije ‘Harry & Meghan’, posebno zato što je bila vrlo bliska s princem Harryjem. Sussexi u dokumentarcu nisu nikoga štedjeli, uključujući i njezinog supruga, princa Williama.

image

Princ William i Kate Middleton

Paul Edwards/the Sun/Pa Images/Profimedia/

- Kate se osjeća povrijeđeno i izdano zbog toga što joj je Harry učinio, a pogotovo zato što su bili vrlo bliski, objasnio je izvor za Us Weekly.

Dok mnogi očekuju službenu reakciju kraljevske obitelji na dokumentarac, mediji su izvijestili da William ‘ne planira otvoreno uzvratiti’. I dalje je dostojanstven i nastavlja s poslom, otkriva insajder.

Usprkos tome što su upoznati s dokumentarcem, princeza i princ od Walesa ga nisu pogledali, objašnjava jedan izvor.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Otuđeni par govorio je o Williamu u nekoliko navrata tijekom dokumentarne serije. Harry ga je među ostalim optužio da je prekršio navodni sporazum da ne puštaju priče jedno o drugom u tisak. Također se osvrnuo na izvješće iz 2020. o svađi s njim, tvrdeći da nije pristao objaviti jednu zajedničku izjavu.

- Nitko me nije pitao za dopuštenje da stavim svoje ime u izjavu, rekao je vojvoda od Sussexa.

Meghan je odbila kritizirati Williama, ali je ipak jasno izrazila svoje osjećaje kada je njegova tajnica u posljednji trenutak dala izjavu svjedoka u njezinoj tužbi 2021. zbog objave privatnog pisma njezinom ocu.

- To je tvoj brat. Neću ništa reći o tvom bratu, ali sve je tu jasno, rekla je Harryju.

Sussexi su napustili kraljevsku obitelj u siječnju 2020. Sada žive u Kaliforniji sa svoje dvoje djece; sinom Archiejem (3) i kćeri Lilibet (1).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:58