INSTRUKTORICA JOGE

Jedna od žena upletenih u seks aferu s Adamom Levineom: ‘Ponašao se prema meni kao prema smeću‘

Zabel je tvrdila da je poruka dovela do fizičkog sukoba s njezinim tadašnjim dečkom

Adam Levine i Alanna Zabel

 Profimedia/instagram

Bivša instruktorica joge Adama Levinea, četvrta od pet žena koje su optužile oženjenog frontmena benda Maroon 5 za slanje sugestivnih seksi poruka, tvrdi da se prema njoj ponašao kao prema "smeću", prenosi Page Six.

- Ovdje se ne radi o ljubavnoj aferi ili nepristojnim porukama, radi se o pristojnosti ljudskog bića - rekla je Alanna Zabel, glazbenikova osobna joga instruktorica od 2007. do 2010. godine.

- Prijatelji se međusobno ne ponašaju kao smeće, a on se tako ponašao prema meni - istaknula je.

Ranije ovog tjedna, 49-godišnja Zabel je javno optužila Levinea da joj je jednom poslao poruku koja je glasila: "Želim provesti dan s tobom gol."

image

Adam Levine i supruga Behati Prinsloo

Seth Browarnik/Instar Images/Profimedia

Iako je mislila da je poruka možda bila namijenjena njegovoj tadašnjoj djevojci, Zabel je tvrdila da je dovela do fizičkog sukoba s njezinim tadašnjim dečkom.

U to je vrijeme Zabel bila sprema pridružiti se bendu Maroon 5 na tromjesečnoj turneji kao instruktorica joge tog slavnog benda, ali tvrdi da je Levine "ignorirao" njezinu poruku o tome što se dogodilo, "nikad se nije ispričao" za slanje poruka i "maknuo" ju je s obećane pozicije.

image

Adam Levine

Paras Griffin/Getty Images/Profimedia

- Osjećala sam da nam je stalo jedno do drugoga, a on me izbacio iz svog života u vrlo uznemirujuće vrijeme mog života - rekla je Daily Mailu.

Podsjetimo, 43-godišnji glazbenik i 34-godišnja manekenka Behati Prinsloo čekaju treće dijete, u braku su od 2014. godine, a njihov su svijet potresli brojni naslovi o Levineovim neprimjerenim porukama i aferama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:02