U SUZAMA JE

Jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj slomila se nakon vijesti o razvodu: ‘Svi znaju što se dogodilo...‘

Razlog razvoda navodno je bila Ottova nevjera, no nijedno od njih to još nije komentiralo

Mimi u suzama

 Instagram/screenshot/

Poznata njemačka glumica i jedna od najpoznatijih Hrvatica imotskih korijena u Njemačkoj, Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler (48), prije nekoliko dana je objavila da se nakon četiri godine braka rastaje od supruga Otta Steinera (60), poznatog njemačkog TV producenta.

Razlog razvoda navodno je bila Ottova nevjera, no nijedno od njih to još nije komentiralo.

Mimi, koju na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, sada je kroz suze zahvalila svojim obožavateljima na podršci. Otkrila je i da danima nije zašla iz kuće i da je po cijele dane u krevetu i samo jede pizzu. Otkrila je i da je unajmila stan.

"U trenirci sam, a kako kaže Karl Lagerfeld: ‘Tko nosi trenirku, taj je sigurno izgubio kontrolu nad svojim životom‘. Ne mogu sad kod svojih roditelja jer su u Hrvatskoj. Svi znaju što se dogodilo i ispituju me o tome. To se dogodi kad je veza bila javna", rekla je Mimi.

Kaže i kako posljedice njezine odluke i dalje bole, neovisno o tome što je to prava odluka za nju.

Rekla je i kako je posljednjih dana prolila mnogo suza, ali i da se polako počinje oporavljati.

"Sretna sam što mogu opet biti ja. Ovakva kakva sam sada. Dakle, sve je to bilo dobro, zar ne?", rekla je Mimi Fielder.

Otkrila da je beskrajno tužna

Mimi se i ranije na Instagramu oglasila povodom razvoda te je svojim pratiteljima otkrila da je beskrajno tužna.

"Dragi moji, prije nego što postanem naslovnica na koju ne mogu utjecati, željela bih sama ispričati svoju priču. Odvojila sam se od Otta i otišla 11. studenog. Iselila sam iz našeg doma", napisala je i dodala kako su kraju ljubavi prethodili mjeseci i beskrajne noći.

"Otto je bio ljubav moje duše i moj kormilar. Već neko vrijeme vidim da idemo prema santi leda. A kad je bilo jasno da se smjer više ne može promijeniti, odlučila sam se za čamac za spašavanje", objasnila je te priložila kolaž fotografija sa svog vjenčanja iz snova u lipnju 2019.

Napisala je i da je bila ‘beskrajno tužna‘ i da joj je srce dugo odbijalo prihvatiti ono što je njezin um već znao. Ali sada je prihvatila tijek svoje priče i osjeća ‘da je sve u redu‘. Također je dodala kako se ne kaje i da bi sve ponovila.

"U našem sam braku doživjela bezbrojna čuda, velika i mala, na mnoge načine. Činjenica da sam još uvijek živa je jedna od njih. Zato se sa zahvalnošću fokusiram isključivo na ono dobro što smo imali. A toga smo imali dosta", napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 08:27