ZALJUBLJENI BOGDAN

Jedan od najboljih srpskih košarkaša pokazao novu djevojku, društvene mreže ‘eksplodirale‘ zbog jednog detalja

Iako se po objavama na društvenim mrežama čini da su zajedno, službene potvrde o vezi još uvijek nema

Bogdan Bogdanović

 Instagram/screenshot/profimedia/

Jedan od najboljih srpskih košarkaša, Bogdan Bogdanović, pokazao je svijetu svoju novu djevojku. Na jednoj od fotografija koje su osvanule na društvenim mrežama Bogdanović je napravio selfie, a u pozadini se vidi djevojka za koju se ubrzo doznalo da se zove Sara Radović i da je s njim navodno u vezi već nekoliko mjeseci.

image

Sara i Bogdan

Instagram/screenshot/

Iako se po objavama na društvenim mrežama čini da su zajedno, službene potvrde još uvijek nema. Njezin Instagram račun je "zaključan" i ne može se pristupiti nijednoj fotografiji, osim ove posljednje koja je osvanula na Instagramu. Jedno drugome komentiraju fotografije na Instagramu, a kada je Bogdan odgovorio na Sarino srce u komentaru, mnogima je to bio logičan znak da su zajedno.

Kako piše Mondo.rs, srpski reprezentativac rođen je 1992. godine, a ona je navodno 2003. godište. Ova je informacija itekako zaintrigirala javnost pa su brojni svoje mišljenje o ljubavnom životu košarkaša Atlanta Hawksa izrazili na X-u.

Mnogi su se imali potrebu osvrnuti na to što je djevojka toliko mlađa od njega, ali čini se da je veći broj onih kojima smeta što one nisu nova Bogdanovićeva djevojka.

Prije Sare, Bogdan je bio u vezi s američkom manekenkom Brittany Nettom koja je inače bila prva pratilja u izboru za miss New Jerseyja i u njenoj je pratnji bio na svadbi Danila Galinarija. Također se zabavljao i sa srpskom tenisačicom Olgom Danilović koja je sada u vezi s Janom Oblakom, golmanom Atletico Madrida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:00