LILY IDE DO OLTARA

Je li rekla ‘da‘ na nekom od dalmatinskih otoka? Iz Hrvatske se zaputila direktno u Las Vegas

Britanska pjevačica i njezin dečko koji se donedavno boravili u Dalmaciji, zatražili su dozvolu za vjenčanje u Las Vegasu
Lily Allen
 Instagram

Britanska pjevačica Lily Allen (35) nije dopustila da joj epidemija koronavirusa, koja je teško pogodila njezinu domovinu, pokvari ovu godinu. Ljeto je provela na idiličnim lokacija u Italiji, a potom i u Hrvatskoj, a samo nekoliko dana nakon što je hvalospjevima opisala odmor na Jadranu, ona i njezin dečko David Harbour (45) zatražili su dozvolu za vjenčanje u Las Vegasu. To znači da Lily i David imaju točno godinu dana za vjenčanje.

Je li možda upravo na nekoj od bajkovitih lokacija koje su Lily i David obišli u Dalmaciji pala i prosidba? Par to nije želi otkriti. Na pozive časopisa People nisu odgovarali. Još u svibnju je Lily Allen fotografijom na Facebooku dala naslutiti da su se David i ona zaručili, a u studenome prošle godine prvi put je snimljena s prstenom.

Lily Allen stigla je polovicom kolovoza u Dalmaciju u društvu dečka te svojih kćeri, Marnie Rose (7) i Ethel Mary (9) polovicom kolovoza, a tijekom dvotjednog boravka u Hrvatskoj obišli su između ostalog Dubrovnik, Mljet, Vis, Lastovo i Šoltu.

Napuštajući Hrvatsku na Instagramu je napisala da je provela nezaboravan odmor i da će se sigurno vratiti. Objavila je i snimku kćerkice sa šiltericom na crveno-bijele kockice koju je kao suvenir ponijela doma.

Bit će ovo drugi brak za britansku pjevačicu. Bila je udana za građevinara Sama Coopera, s kojim ima dvije curice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:26