USKORO PREMIJERA

JE LI PROCURIO ZAPLET NASTAVKA MJUZIKLA 'MAMMA MIA' SNIMAN NA VISU? Brosnan se opustio u jutarnjem programu, a na sugestiju voditelja se začudio

 
 Screenshot/YouTube

Irski glumac Pierce Brosnan, zvijezda četiri filma o Jamesu Bondu i popularnog mjuzikla 'Mamma Mia', ponovio je ulogu Sama u nastavku hit filma 'Mamma Mia: Here We Go Again' koji se snimao i na jednom od najljepših dalmatinskih otoka - Visu.

Premijera filma je za nekoliko dana, a u kino dvoranama diljem svijeta prikazivat će se od 20. srpnja.

U sklopu promocije filma Brosnan je zajedno s junakinjom filma Amandom Seyfried gostovao u jutarnjem programu ITV-a te tom prilikom, čini se, odao zaplet filma.

U prvom nastavku vidjeli smo šarmantnu priču o mladoj Sophie, koja živi na grčkom otoku s majkom, te uoči vjenčanja želi doznati tko joj je otac, kako bi ju baš on doveo do oltara. Majka joj to nikad nije htjela otkriti, pa ona, ne govoreći ništa mami, pronalazi adrese trojice muškaraca iz njezina dnevnika, Billa, Sama i Harryja, i poziva ih na otok. Kada oni stignu počinje vesela drama...

Govoreći o radnji filma, Brosnan je na britanskoj televiziji ispričao:

- Radi se o tome kako je Meryl (Streep, koja glumi Sophijinu majku) upoznala Sama i Harryja i to je predivno, u nastavku filma ima puno sočnijih scena. Mislim da je nastavak jednako dobar kao prvi film, ako ne i bolji. Svi mislimo tako, a prvi film je bio sjajan i jedno neočekivano iznenađenje za sve nas, rekao je Brosnan.

- Ne znam Pierce da li ti je jasno, ali upravo si otkrio djelić sadržaja filma, reagirao je odmah voditelj Phillip Schofield, a Pierce se samo začudio.

- Oh, zar stvarno!?

Suvoditeljica je pritom prokomentirala kako će mnogi njegovu izjavu vrtiti nekoliko puta kako bi se uvjerili što je zapravo rekao, a irski glumac nije baš bio siguran je li doista nešto odao, poručivši: 'Rekli su nam da ne smijemo pričati o ovome, da ne smijemo spominjati ovo'.

Mnogi su odmah nakon završetka emisije pohrlili na društvene mreže kako bi prokomentirali emisiju.

- Već dvaput sam izvrtio emisiju i nisam čuo nijedan spoiler, napisao je jedan gledatelj.

- Jesam li nešto propustio, o kojem se spoileru radi, napisao je drugi gledatelj, koji je također gledao emisiju.

Glavna zvijezda novoga filma je Lily Jamesa koja glumi mladu Donnu, Sophijinu majku, a svi glumci iz prvog dijela, pojavljuju se i u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:17