NIJE SKIDAO OSMIJEH

Je li ovo poruka ‘odbjegloj‘ princezi Charlene? Princ Albert na crvenom tepihu u društvu druge ljepotice

Princeza Charlene od svibnja boravi u Južnoafričkoj Republici, a njezin se suprug sada na crvenom tepihu pojavio u društvu slavne glumice
Princ Albert od Monaka
 Milos Miskov/ANADOLU AGENCY/Anadolu Agency via AFP

Princ Albert od Monaka pojavio se na premijeri filma o Jamesu Bondu "No Time To Die" u Monte Carlu, dok je njegova supruga, princeza Charlene, i dalje u Južnoafričkoj Republici.

No, princ nije pretjerano žalio zbog toga pa se na crvenom tepihu zabavljao u društvu slavne glumice Sharon Stone. Njih su se dvoje poljubili u obraz prilikom susreta i nastavili veselo čavrljati dok su pozirali okupljenim fotografima.

Zvijezda "Sirovih strasti" djelovala je počašćeno što je u njegovu društvu, a mnogi su primijetili da je slična princezi Charlene.

O 'odbjegloj' princezi posljednjih se mjeseci sve učestalije šuška da je pobjegla od princa jer je nezadovoljna u braku, no princ Albert nedavno je opovrgnuo te glasine.

"Princeza Charlene nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi onda preispitala rad svoje Zaklade i uzela malo slobodnog vremena kako bi ga provela s bratom i prijateljima. Njezin je boravak trebao trajati samo tjedan dana, maksimalno 10 dana, no još uvijek je tamo jer je imala infekciju i određene medicinske komplikacije uzrokovane njome", rekao je princ Albert u nedavnom intervjuu za People.

Princeza Charlene je sredinom svibnja otputovala u Afriku, no ubrzo su se pojavile komplikacije povezane sa zahvatom podizanja sinusa i koštanog transplantata koji je napravila prije putovanja kao dio pripreme za zubne impantate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:28