SEKSI PJEVAČICA

Je li ovo Orlandov rođendanski poklon? Katy Perry pozirala u vrućoj pozi u toplesu

Nije stala na tome, već je podijelila još provokativnih fotografija sa svojih 148 milijuna pratitelja...

Katy Perry

 Instagram

Slava pjevačica Katy Perry mnogima je ubrzala puls postavivši set odvažnih fotografija na svoj Instagram, a među odabranim slikama 37-godišnje zvijezde našla se i ona u toplesu. Na njoj je Perry oslonjena na zid i nosi tek predimenzionirane hlače.

Naravno, na fotografiji je pjevačica kameri okrenuta leđima, kako bi izbjegla kršenje pravila o golotinji koje je postavio Instagram. Pritom je glavu okrenula prema natpisu: "Ne koristite crijevo za pranje", a u postu je dodala: "Neka gori, dušo". No, nije stala na tome, već je podijelila još provokativnih fotografija sa svojih 148 milijuna pratitelja.

Na jednoj od njih članica žirija showa 'American Idol' poprsje je zavodnički izložila prema kameri noseći tek ružičasti korzet, a na drugoj pak ispija osvježavajuće piće odjevena u mrežasti metalni top. Izazovne slike su uslijedile nakon što je, također na Instagramu, svom zaručniku Orlandu Bloomu poželjela sretan rođendan.

U tom se postu pak nalaze lijepe i vesele fotografije slavnog para, među kojima su i ona s izleta brodom, gdje su odjeveni za svečani izlazak na kojem je Bloom u smokingu, ali i video na kojem se njezin dragi vozi biciklom kroz kuhinju. Uz to je dodala i slatku poruku: "Najsretniji 45. najljubaznijem, najdubljem, najvećoj duši i najseksi i najsnažnijem muškarcu kojeg poznajem. Hvala ti što si stalni kompas, nepokolebljivo sidro i donosiš radost života u svaku prostoriju u koju uđeš. Ti si ljubav i svjetlo mog života".

Par ima kćerkicu Daisy Dove, pa je Perry otkrila i nadimak kojim je zovu dodajući: "Zahvaljujem sretnoj zvijezdi na tebi i našoj dragoj DD". Brojne druge zvijezde također su Bloomu čestitale rođendan, a on je svojoj zaručnici kratko odvratio: "Volim te".

Katy i Orlando zaručili su se na Valentnovo, a zvijezda 'Pirata s Kariba' pjevačicu je zaprosio pet milijuna dolara vrijednim prstenom. I dok je malena Daisy njihovo prvo i zasad jedino dijete, Bloom ima i 11-godišnjeg sina Flynna s bivšom suprugom Mirandom Kerr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:49