LJUBAVNI TROKUT

Je li moguće?! Jennifer Aniston pomaže bivšem suprugu Bradu Pittu da se pomiri s Angelinom

Upućeni kažu da je upravo Jennifer potiho ohrabrivala bivšeg supruga da progovori o svemu i spere ljagu sa svog imena
Brad Pitt, Angelina Jolie i Jennifer Aniston
 Profimedia

Prošlo je već pet godina od najpoznatijeg holivudskog razvoda - onog između Angeline Jolie i Brada Pitta, koji slovi za jednu od najduljih i 'najotrovnijih' brakorazvodnih parnica u povijesti Hollywooda.

Prošlog je tjedna konačno došlo do kakvog takvog pomaka, koji su mnogi ocijenili kao bitan korak k finaliziranju nagodbe bivših supružnika. Angelina je, naime, dobila zeleno svjetlo za prodaju svog udjela u Chateau Miraval - francuskom imanju i vinogradu u vrijednosti od 164 milijuna dolara, čije vlasništvo dijeli s Bradom Pittom.

Samo nekoliko dana ranije slavni je glumac, koji je do sada uglavnom šutio oko detalja o okončanju njihova braka, u novim sudskim dokumentima bivšu suprugu nazvao 'osvetoljubivom' zbog njezinog navodnog pokušaja da mu onemogući pravo prvog otkupa spornog imanja i tako ga izbaci iz njihova dogovora.

Upućeni kažu da je Pitt sada spreman očistiti ljagu sa svog imena jer smatra da ga je Angelina Jolie pošteno ocrnila. Ona je, naime, prilikom podnošenja zahtjeva za razvod u rujnu 2016. godine, optužila Brada da je bio pijan te da je fizički zlostavljao svog tada 15-godišnjeg sina Maddoxa tijekom njihove žestoke svađe u privatnom zrakoplovu. Pitt je odbacio optužbe, sud ga je također oslobodio optužbi, ali je Brad priznao da je u tom razdoblju 'previše pio' te da je 18 mjeseci posjećivao anonimne alkoholičare.

"Od prvog dana Brad osjeća da Angelina ima neku svoju misiju da ga uništi i predstavi ga kao glavnog zlikovca. Smatra da su ga njezine izjave i sudski dokumenti prikazali u vrlo lošem svjetlu", rekao je izvor blizak glumcu za Closer i dodao: "Iako je Brad dao sve od sebe da bude dostojanstven do kraja i šuti, sada je odlučan u tome da razjasni čitavu stvar nakon što se njihov razvod okonča. Želi priliku za intervju u kojem bi očistio ljagu sa svog imena i popravio dio štete za koju smatra da mu je Angelina nanijela. Ne želi izgledati kao ogorčeni bivši muž, već želi ostati dostojanstven, ali iskren do kraja, koliko god je to moguće."

image
Angelina Jolie i Brad Pitt
Kathy Hutchins/Ipa/Profimedia

Iako je Pitt od prekida s Angelinom održao niz intervjua, tijekom svih je u velikoj mjeri izbjegavao spomenuti razvod ili svoju bivšu suprugu. U međuvremenu, Angelina je imala pregršt komentara i izjava u kojima je negativno govorila o svom bivšem suprugu, a između ostalog je izjavila da se bojala za sigurnost cijele obitelji te da joj je trebalo 'puno snage da se iščupa iz pozicije u kojoj se našla te je osjećala da se mora razdvojiti od oca svoje djece'.

I tako se u cijelu priču polako uvodi ime najpoznatije TV voditeljice koja bi mogla biti prvi Bradov izbor za dugoočekivani intervju. Brad je svoj prvi intervju pred TV publikom uživo imao davne 1998. godine i to baš u Oprah showu, a ponovno se vratio u studio Oprah Winfrey 2004. godine nakon snimanja filma 'Mr. & Mrs. Smith', gdje je upoznao i navodno se zaljubio u Angelinu Jolie, dok je još bio u braku sa svojom prvom suprugom Jennifer Aniston. Ponovno je došao kod Oprah 2008. godine kad su razgovarali o tome da će postati roditelj.

Budući da se s bivšom suprugom Jennifer Aniston pomirio nakon više od desetljeća od njihova razvoda, upućeni izvori kažu da je upravo Jennifer potiho ohrabrivala svog bivšeg supruga da progovori o svemu i spere ljagu sa svog imena.

image
Jennifer Aniston
Picturegroup/Ddp Usa/Profimedia

"Jenn zna koliko je to sve bolno za Brada, a također je puno puta gostovala u Oprah showu te je redovito u kontaktu s Oprah - više nego Brad, koji ju je vidio u tek nekoliko navrata. Predložila mu je da se prvo obrati njoj, s čime se Brad složio", rekao je izvor.

"Iako je Brad mogao izravno otići kod Oprah, zahvalan je na Jenninoj podršci i puno mu znači to što zna da ima njezinu podršku kada je u pitanju taj intervju u kojem bi konačno progovorio o svemu. Jennifer smatra da bi on na taj način dobio neke bodove kod javnosti, a pritom ne bi prešao granicu i dodatno se zamjerio Angelini. Vjeruje da bi, ako on to dobro obavi, taj potez mogao pomoći Bradu i Angelini i omogućiti im skladniji odnos", rekao je izvor blizak holivudskim zvijezdama za Closer. I onda netko kaže da bivše supruge nemaju razumijevanja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:27