IZAZOVNI BELFIE

JE LI KRALJICA POPA NAMJERNO STAVILA BAŠ OVU FOTOGRAFIJU? Madonna otkrila da ide na tretman zbog nesnosnih bolova, a fanovi posumnjali na nešto drugo

 

Kraljica popa Madonna (61) otkrila je u utorak da će bila podvrgnuta regenerativnom tretmanu nakon što je osam mjeseci trpjela nesnošljive bolove zbog ozljede koljena.

Uz obavijest fanovima na društvenim mrežama objavila je dvije izazovne fotografije u prozirnom negližeu.

- Konačno idem na regenerativni tretman zbog hrskavice koja je nestala. Skakala bih od sreće kad bih mogla nakon što sam osam mjeseci trpjela bolove. Poželite mi sreću, napisala je.

Regenerativna medicina uključuje proces stvaranja živih, funkcionalnih tkiva za popravak ili zamjenu izgubljene funkcije tkiva ili organa. Uključuje tretmane kao što su terapija matičnim stanicama, terapija plazmom koja je bogata trombocitima (PRP), proloterapija, određene postupke regeneracije hrskavice i još mnogo toga.

Problemi s koljenima doveli su do otkazivanja pariških koncerata svjetske turneje Madame X. Prošloga tjedna Madonna je sve iznenadila priznanjem da je tijekom gostovanja u Parizu preboljela koronavirus.

- Nedavno sam se testirala na koronavirusna antitijela i nalaz je bio pozitivan, što znači da sam zapravo bila inficirana... Razboljela sam se na kraju turneje u Parizu prije sedam tjedana, zajedno s mnogim drugim umjetnicima s kojima sam u to vrijeme surađivala.

Svi smo mislili da imamo vrlo težak oblike gripe. Hvala Bogu da smo sad svi dobro i zdravi. Znanje je moć! - napisala je 61-godišnja Madonna.

Današnja fotografija iz kupaonice otkriva njezinu zaobljenu i podignutu stražnjicu u čipkastom rublju.

U siječnju prošle godine, njezini obožavatelji su posumnjali da je Madonna vjerojatno dala povećati stražnjicu nakon što se pojavila u poznatom newyorškom gay baru Stonewall Inn na novogodišnju noć.

Mnogima se svidio njezin nastup, ali su poneki primijetili da je njezina pozadina promijenila oblik te su to prokomentirali na društvenim mrežama.

Kada je poznati tračerski bloger Perez Hilton podijelio snimku, fanovi su bili iskreni: 'Oh Madonna, zašto stavila tu užasnu lažnu stražnjicu?'

Drugi korisnik je dodao: 'Da, mislim da si je povećala guzu. Izgleda umjetno, ali ako ju to čini sretnom...

Madonna je odlučila da navode o povećanoj stranjici neće komentirati u javnosti, samo je u jednoj Instagram objavi rekla što misli o tome

- Očajnički ne tražim odobrenje! Imam pravo na slobodnu agenciju nad mojim tijelom, baš kao i bilo tko drugi, napisala je.

I danas ju je u komentarima napao barem jedan pratitelj na Instagramu, napisavši da si je stavila 'najgore implantante ikad', ali su ga drugi njezini fanovi odmah 'pokopali': 'Ako nemaš ništa lijepo za napisati, onda šuti'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 00:37