IPAK SE VOLE?

Javnost je smatrala da je njihova veza laž, no sada su pale pusice: Kamere ulovile mladi par u intimnom trenutku

Par je svoju romansu potvrdio pred publikom na koncertu slavne pjevačice Beyonce u rujnu

Timothée Chalamet i Kylie Jenner

 Christopher Polk/Afp/Profimedia

Mladi glumac Timothee Chalamet poveo je svoju djevojku, reality zvijezdu i poduzetnicu Kylie Jenner kao pratilju na dodjelu Zlatnih globusa 2024. u nedjelju, a tijekom reklamnog bloka izmijenjivali su nježnosti. Naravno, kamera je zabilježila sve, prenosi Daily Mail.

image

Timothée Chalamet i Kylie Jenner

Christopher Polk/Afp/Profimedia

Ova 27-godišnja zvijezda filma ‘‘Wonka‘‘ stigala je sama na ceremoniju, no naknadno mu se u dvorani, za stolom, pridružila i njegova djevojka. Kylie je izgledala nevjerojatno u crnoj haljini sa šljokicama, čipkom i otvorenim leđima, a Timotheeju je odlično pristajalo otmjeno crno odijelo. Isječci s dodjele nagrada pokazuju kako par razgovara, smije se, pa čak i dijeli slatke poljupce tijekom trajanja ceremonije.

Nakon što su ih mjesecima pratile glasine o tome da su u vezi, par je svoju romansu potvrdio pred publikom na koncertu Beyonce u rujnu. Dok je Kylie obično izlazila s reperima, obožavatelji su bili zbunjeni njezinom vezom s holivudskom zvijezdom. Nakon što je isječak njihovog "druženja" postao viralan, mnogi su obožavatelji brzo podijelili svoja razmišljanja, a neki su priznali da nisu vjerovali glasinama o romansi dok nisu vidjeli fotografije. Drugi su smatrali da je cijela romansa lažirana.

image

Timothée Chalamet

John Salangsang/Afp/Profimedia

Što se tiče Kylie, ona je napustila repera Travisa Scotta pred kraj 2022. godine, a u pet godina veze, bivši par je dobio dvoje djece, petogodišnju kćer Stormi i jednogodišnjeg sina Airea. U međuvremenu, Chalamet je godinama uživao u brojnim romansama pa su ga tako povezivali s Eizom Gonzalez, Lily-Rose Depp i Madonninom kćeri Lourdes Leon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:11