TO SE NE PROPUŠTA

Jason Momoa na dodjelu Oscara stigao samo dan nakon operacije: ‘Starim, brate‘

Jason Momoa na dodjelu je došao sam unatoč nagađanjima o pomirenju sa suprugom Lisom Bonet s kojom je nedavno odlučio okončati brak

Jason Momoa

 Valerie Macon/AFP

Da se ni pod koju cijenu, pa ni boli, Oscari ne propuštaju, dokazao je glumac Jason Momoa otkrivši na crvenom tepihu kako je samo dan ranije, u subotu, bio na operaciji bruha nakon što je završilo snimanje filma "Aquaman and the Lost Kingdom". Zvijezda filma "Dina" čak se i našalio na svoj račun nakon što je objasnio kako je operirao bruh. Na pitanje zbog čega je morao na operaciju, 42-godišnji Momoa je kazao: "Bacanje tijela posvuda. Starim, brate. Nije to više onaj CinemaCon iz 2016., ako me razumijete?"

image

Jason Momoa

Valerie Macon/AFP

Odjeven u crno-plavi smoking s potpisom Henryja Poolea, glumac je oduševio obožavatelje s plavo-žutom maramicom za reverom u čast bojama ukrajinske zastave. Momoa je također naglasio i kako je "uzbuđen što vidi" svoju pokćerku, zvijezdu "Batmana" Zoë Kravitz, koja je na dodjeli bila prezenterica. Inače, njih dvoje imaju vrlo blizak odnos. ranije ovog mjeseca, zvijezda serije "igra prijestolja" postavio je fotografiju 33-godišnje Kravitz s njezinog voditeljskog nastupa u "Saturday Night Liveu", napisavši: "Tako sam ponosan na tebe! Ubila si! Aloha p bear". Momoa je na dodjelu došao sam unatoč nagađanjima o pomirenju sa suprugom Lisom Bonet s kojom je nedavno odlučio okončati brak. Naime, u siječnju je objavio post (doduše, kasnije ga je izbrisao) kako se par rastaje nakon 17 godina veze i četiri godine braka. Tijekom veze postali su roditelji 14-godišnje kćeri Lole i 13-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa. Na tragu šuškanja o pomirenju, Momoa je nedavno izjavio za "Entertainment Tonight" kako su on i 54-godišnja zvijezda serije "Cosby Show" još uvijek obitelj.

image

Jason Momoa i Lisa Bonet

Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:28