NOVI POČETAK

Jason Momoa i Lisa Bonet nakon prekida spremni na nove stvari: ‘I dalje smo duboko povezani‘

Momoa je toliko zauzet radom na svojim novim filmovima, da on i bivša supruga nisu imali vremena jedno za drugo

Jason Momoa i Lisa Bonet

 Xavier Collin/image Press Agency/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Jason Momoa (42) i Lisa Bonet (42) nakon dugih 17 godina veze spremni su krenuti dalje.

Dok bivši dugogodišnji par "želi istraživati ​​druge stvari" nakon nedavno objavljenog razlaza, još uvijek im je "stalo jedno do drugog", kaže njima bliska osoba za magazin People.

"Radili su stvari odvojeno već duže vrijeme", otkrio je izvor o naravi odnosa ovog zvjezdanog para koji je prošli tjedan objavio zajedničku izjavu o rastavi nakon 17 dugih godina veze, od kojih 5 godina braka.

"Bili su sjajan par s puno ljubavi i poštovanja jedno prema drugom, ali ljudi se mijenjaju", dodaje izvor.

Prema izvoru, Momoa je toliko zauzet radom na svojim novim filmovima, da on i bivša zvijezda Cosby Showa nisu imali vremena jedno za drugo.

image

Lisa Bonet i Jason Momoa

Jennifer Bloc/Zuma Press/Profimedia

"Bili su nevjerojatan par godinama, sve dok više nisu bili. Rastali su se zbog različitih životnih fokusa", rekla je njima bliska osoba za People.

"Prije nekoliko godina Jason se mučio s pronalaženjem posla. Sada mu karijera cvjeta. I on želi zadržati taj status koliko god može", rekao je o Momoi izvor Peoplea.

U međuvremenu, Bonet "nije imala interesa pridružiti se" Momoi "na svakoj lokaciji", rekao je izvor te dodao: "Ona uživa u svom životu u L.A."

Bez obzira na to, izvor je rekao da su i Momoa i Bonet "zreli" i da će "čuvati mir" zbog svoje dvoje djece: sina Nakoa-Wolf (13) i kćeri Lole (14).

“Neće to biti neki skandalozni razvod u kojem međusobno pričaju ružne stvari jedno o drugome”, tvrdi izvor. "Oboje vjeruju u višu silu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:21