POZITIVAN TEST

Jasmila Žbanić ima covid: ‘Priličan je kaos, nije ugodno razmišljati što se sve može dogoditi‘

Nismo stigli ni proslaviti nominaciju za Oscara. Ni suprug ni ja još uvijek nemamo teške simptome, napisala je redateljica na Instagramu
Jasmila Žbanić
 Tiziana FABI/AFP

Bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić (46), čiji je film "Quo vadis, Aida" o ratnim stradanjima u Srebrenici osvojio nominaciju na ovogodišnjim Oscarima u kategoriji najboljeg stranog filma, na Instagramu je objavila kako su se ona i suprug Damir Ibrahimović zarazili koronavirusom.

- Dragi moji, kasnim sa zahvalama jer smo i Damir i ja COVID pozitivni. Priličan je kaos, pa nismo stigli ni proslaviti nominaciju. Ispričavam se medijima što nisam mogla ispuniti zahtjeve za intervjue. Nadam se da će biti prilika. Još uvijek nemamo teške simptome, ali nije ugodno razmišljati što se sve može desiti.

Uz ovu zahvalu, dodala bih još i zahvalu svim doktorima i zdravstvenim radnicima u BIH koji nadljudskim naporima pokušavaju spasiti živote u zemlji koja je pod najgorom 'diktaturom amatera' - napisala je redateljica na društvenoj mreži.

- Draga Jasmila, čestitke na nominaciji. Brz oporavak! Pred tobom je još pobjeda... Nakon bolesti, i onih nad fašizmom i primitivizmom. Ozdravi brzo pa po Oscara! - poručili su joj pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:54