OPORAVAK

Jamie Foxx prvi put viđen u javnosti nakon misteriozne hospitalizacije

U videu koji je objavio TMZ Foxx se smiješi i pokazuje znak mira dok brodom krstari rijekom Chicago

Jamie Foxx

 Oconnor/aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oconnor/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Čini se da se glumac Jamie Foxx oporavio nakon misterioznih "zdravstvenih komplikacija" u travnju. Naime, u videu koji je objavio TMZ Foxx se smiješi i pokazuje znak mira dok brodom krstari rijekom Chicago. Za vikend izlazak 55-godišnji glumac se odlučio za kompletno crni outfit, a s njime na brodu su bila još najmanje dva putnika.

To je ujedno bio i prvi put da je Foxx viđen u javnosti nakon hospitalizacije, a još uvijek se nije oglasio po pitanju zdravstvenih problema. Glumac je u bolnici završio 12. travnja, a njegova je najstarija kći Corinne vijest objavila na društvenim mrežama.

image

Corinne Foxx i Jamie Foxx

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Željeli bismo podijeliti s vama da je moj otac, Jamie Foxx, jučer doživio zdravstvene komplikacije. Srećom, zbog brze intervencije i izvrsne liječničke brige, već sad je na putu prema oporavku", napisala je tada.

Foxx je Corinne dobio u braku s bivšom suprugom Connie Kline, a otac je i mlađe kćeri, 14-godišnje Annalise Bishop, čija je majka također njegova bivša supruga Kristin Grannis.

U vrijeme kad se razbolio, izvor blizak glumcu otkrio je kako je Foxxovo stanje "dovoljno ozbiljno" da je cijela njegova obitelj doputovala kako bi bila uz njega. prije liječničke intervencije za Netflix je snimao film "Back in Action" s Cameron Diaz. Glumica je nastavila snimati neke od scena s Foxxovim dvojnikom dok je glumac bio hospitaliziran, a još uvijek je nepoznato kad bi se i glavna zvijezda trebala vratiti na set. Jedan od članova obitelji prošli je mjesec otkrio kako je tajnovitost vezana uz njegovo zdravstveno stanje izazvala zabrinutost za njegovu karijeru u budućnosti. A upitna je i budućnost filma "Back in Action".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:47