NEVOLJE U RAJU

J. Lo živi u Miamiju, a Affleck u Los Angelesu: Hoće li udaljenost utjecati na njihovu vezu?

Da je ova veza više od samoga trača dokazuju i fotografije koje su nastale upravo u vili na obali, vrijednoj 18 milijuna dolara
Vila na obali u kojoj borave J. Lo i Ben Affleck
 Vaem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia, Kevin Sullivan/Zuma Press/Profimedia

Romansa latino dive Jennifer Lopez (51) i oskarovca Bena Afflecka (48) trebala je biti obznanjena javnosti još prije nego što je prošli mjesec glumac viđen u njenoj vili.

Neimenovani izvori za Page Six navode kako su J. Lo i Affleck trebali objaviti sretne vijesti još u travnju, no paparazzi su ih prestigli.

- U travnju je odsjeo u njezinoj kući, a ona je planirala objaviti da su opet zajedno na Instagramu - navodi izvor za Page Six.

No ono što ovom staro-novom paru predstavlja problem je veza koja bi trebala funkcionirati na daljinu.

image
Ben Affleck and Jennifer Lopez u Miamiju
Miamipixx/Vem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Naime, J. Lo živi u Miamiju, a Ben u Los Angelesu. Glumac živi blizu troje djece koje ima s bivšom suprugom i glumicom Jennifer Garner (49), s kojom se rastao još 2015. godine.

Daljina glumcu i pjevačici očito ne predstavlja problem, s obzirom na to da su u zadnjih mjesec dana proveli mnogo vremena zajedno. Prvo u L.A.-u, zatim u Montani, a protekla četiri dana viđeni su u Miamiju kako uživaju u odmoru.

image
Akd/Mavrixphoto/Profimedia

Da je ova veza više od samoga trača dokazuju i fotografije koje su nastale upravo u vili na obali, vrijednoj 18 milijuna dolara. Ova velika nekretnina od 11 spavaćih soba koja je zasad njihovo novo ljubavno gnijezdo uskoro bi mogla postati njihov dom.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Često su provodili vrijeme na balkonu gdje je J. Lo nabacivala selfije, vježbala, meditirala, a Affleck je pušio cigaretu za cigaretom.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

To je bio prvi put da su fotografirani u opuštenom izdanju, ali s obzirom na nove informacije, koje navode da su svoju romansu trebali iznijeti javnosti još prošli mjesec, očito je da za paparazze više ne mare.

Početak tjedna započeli su odlaskom u teretanu gdje su razmjenjivali poljupce.

- Čak su se i poljubili na podu teretane i bili su zaluđeni jedno drugim između setova vježbi - navodi izvor.

Da je ovaj par ponovno ludo zaljubljen dokazuje i činjenica da Affleck ponovno nosi srebrni sat kojeg mu je latino diva poklonila još 2002. godine kada su prvi put počeli hodati.

image
Kevin Sullivan/Zuma Press/Profimedia

No Bennifer, kako ih nazivaju fanovi, pokušavaju uskladiti radne i obiteljske obaveze i ne dopuštaju da im daljina predstavlja prepreku.

- Ben se doista jako trudi kako bi raspored obaveza funkcionirao. J. Lo smatra da se Ben stvarno promijenio i sviđa joj se nova verzija njegove ličnosti - navodi izvor.

Ali, kako se čini, odmoru u Miamiju ipak je došao kraj.

image
Jennifer Lopez u svojoj novoj kući na Floridi, ugostila je Bena Afflecka
Profimedia

Paparazzi su zatekli glumca kako sa sinom Samuelom odlazi u dom Affleckove bivše supruge što kazuje na to da raspored koji je složio s J. Lo dobro funkcionira jer ima vremena i za svoju djecu.

No, nisu svi zadovoljni ovom novom romansom koja je uzburkala javnost.

Pogotovo ne Alex Rodriguez (45), bivši zaručnik slavne pjevačice. Šuškanja o vezi J. Lo i Afflecka očito su naljutila bivšu zvijezdu njujorških Yankeesa - izvor za E News naveo je kako je A. Rod šokiran jer je Jennifer tako rano krenula dalje. Nakon što su ga pitali o, sada već bivšoj zaručnici i oskarovcu, nije htio komentirati i samo je uzviknuo: "Go Yankees". To je bila očita provokacija jer je Affleck obožavatelj Boston Red Soxa koji su konkurencija njujorškim Yankeesima.

image
Shutterstock Editorial/Profimedia

Podsjetimo, Jennifer Lopez i Ben Affleck prvi put su počeli hodati još 2002. godine i ubrzo nakon toga su se zaručili. Vjenčanje su odgodili godinu dana kasnije, a vezu su prekinuli 2004. godine. Latino pjevačica s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima dvoje djece, blizance Maxa i Emme.

Za razliku od nje, njen sada već partner Ben, ima troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner - dvije kćeri - Violet Anne i Seraphinu Rose Elizabeth, te sina Samuela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:13