HRABAR PRED KAMERAMA

J.Lo objavila dokumentarac o svom odnosu s Benom Affleckom: On iskreno progovorio o svojoj borbi s alkoholizmom

Glumac je već ranije govorio o svojim borbama s alkoholizmom, zbog kojeg se, kako je opisao, osjećao jadno

Ben Affleck

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iščekivani dokumentarac Jennifer Lopez, ‘The Greatest Love Story Never Told‘, koji prati evoluciju odnosa nje i Bena Afflecka, ispunjen je iskrenošću o odnosu. Čini se da je otvorenost i ranjivost pred kamerama ohrabrila glumca da progovori i o problemu s alkoholom.

"Teško je gledati nekoga čiji je profesionalni život izuzetno uspješan i tko, znate, na Instagramu izgleda kao da živi najsretniji život na svijetu. Ono što otkrivate, kao što radite s alkoholom, je da nema dovoljno alkohola u svim prodavaonicama pića na svijetu da se popuni praznina", prenosi The Mirror Affleckove riječi.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Glumac je već ranije govorio o svojim borbama s alkoholizmom, a u jednom je intervjuu opisao da se zbog toga osjećao jadno. "Počeo sam previše piti. Vratio bih se u hotel i bilo je ili to ili skočiti kroz prozor", rekao je tada. Affleck je više puta tražio liječenje na rehabilitaciji, a sada se, kako mediji prenose, osjeća dobro unatoč tome što tu i tamo napravi pokoju grešku.

Dodao je kako se takav princip donosi i na J. Lo. "Jen se osjećala emocionalno zanemarenom kao dijete. U njezinom slučaju mislim da nema dovoljno pratitelja, filmova ili pjesama koji bi umirili taj dio vas", objasnio je.

Ovaj dokumentarac od danas je dostupan u Americi, a od sutra i u Europi na Primeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:36