GLAMUROZNO IZDANJE

J.Lo izbacila dekolte stoljeća: Čak se i redovito nezainteresirani Affleck nije mogao suzdržati

Ranije je Ayo Edebiri nazvala karijeru J.Lo ‘prijevarom‘, a sada joj se ispričala kada su zajedno gostovale u showu

Jennifer Lopez

 Profimedia/

Jennifer Lopez i Ben Affleck izmjenjivali su nježnosti na premijeri njezinog posljednjeg filma „This Is Me... Now: A Love Story” održanoj u Los Angelesu.

Glumica (54) je zablistala u crnoj haljini koja je naglašavala njezin dekolte, a donji dio haljine prozirnog materijala imao je srebrnim koncem izvezene horoskopske znakove. Uparila je haljinu s crnim štiklama i glamurozni izgled upotpunila crnim rukavicama. Ben je uz svoju partnericu izgledao dotjerano u crnom klasičnom odjelu sa svečanim cipelama i kravatom.

image

Jennifer Lopez

Robyn Beck/Afp

Nakon premjere filma J.Lo se preodjenula u zlatnu majicu s cvjetnim ukrasima koja je otkrivala njezine isklesane trbušnjake. Na to je nosila zlatne hlače i pripadajući zlatni sako. Otkrila je da je ovaj film jedan od triju projekata na koje ju je inspirirao Ben.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Monica Schipper/Getty Images Via Afp

Nedavno je Jennifer Lopez bila u centru pozornosti jer je dobila ispriku Ayo Edebiri koja je još u veljači 2020. karijeru J.Lo nazvala „prijevarom.”

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Robyn Beck/Afp

„Cijenim dobru prijevaru. Danas sam upravo mislila koja mi je najdraža svih vremena, a to je nastup J.Lo na Super Bowl poluvremenu”, rekla je 28-godišnja glumica.

„Mislim da ona misli da je dobra iako ne pjeva u većini ovih pjesama”, dodala je.

image

Ayo Edebiri i Jennifer Lopez

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

J.Lo otkrila je da je Edebiri bila „ponižena” i došla u njezinu garderobu kad su se obje pojavile na Satruday Night Liveu.

„Bila je ponižena i jako slatka. Došla je do moje garderobe i ispričala se sa suzama u očima i rekla da je bilo grozno što je rekla te stvari o meni. Osjećala se jako loše i sviđala joj se moja izvedba jer smo odradili moju tonsku probu i mogla je čuti kako ja izvodim. Rekla je samo: ‘Je*eno mi je žao, bilo je to tako grozno od mene‘”, ispričala je Lopez za Variety.

„Smiješno je to. Čula sam slične stvari o sebi tijekom karijere, pa me nije pogodilo”, dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:00