OBITELJSKE VEZE

J.Lo i Ben Affleck prvi put viđeni zajedno usred razvoda: Ljubili se i držali za ruke dok su bili s djecom na ručku

Očito je da Jen i Ben i nakon što su se odlučili razvesti zbog ‘nepomirljivih razlika‘ žele ostati u dobrim odnosima

Ben  Affleck i Jennifer Lopez pred hotelom Beverly Hills

 Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jennifer Lopez i Ben Affleck nakratko su se ponovno spojili usred procesa razvoda braka. Paparazzi koji ih prate u stopu snimili su ih pred hotelom Beverly Hills, gdje su ručali u Polo Loungeu u društvu svoje djece. S Affleckom su bili kći Serafina (15) i sin Samuel (12), a s J. Lo njezini blizanci Emme i Max (16). Djeca, koja su se sprijateljila i jako dobro slagala tijekom veze i braka njihovih roditelja, sjedila su tijekom obroka za drugim stolom.

Neki je informator nazvao PageSix i javio im da uskoro razvedeni par sjedi za stolom, da su se držali za ruke i ljubili. Kamera je također zabilježila njihovu žustru konverzaciju u automobilu pred hotelom.

image

Par je snimljen u dok su razgovarali u automobilu

Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zanimljivo je da su fotografi snimili i Jennifer Garner, bivšu Affleckovu suprugu i majku njegove djece, koja se nakon ručka odvezla sa svojom djecom. Nije jasno je li Garner bila na ručku ili je samo došla pokupiti svoju djecu.

Oproštaj djece je bio jako emotivan, s mnogo grljenja, a Jennifer Lopez je posebno dugo grlila najmlađeg Affleckovog sina Samuela.

Očigledno je da Jen i Ben i nakon što su se odlučili razvesti (zbog, kako je ona navela u dokumentima "nepormirljivih razlika") žele ostati u dobrim odnosima.

image

Jennifer Lopez grli Affleckovog sina Samuela

Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Lopez je u kolovozu zatražila od suda promjenu prezimena iz Jennifer Lynn Affleck u Jennifer Lynn Lopez, jer je bila uzela prezime Affleck kad su se vjenčali. Tako je željela dokazati, valjda, koliko je predana njihovom drugom pokušaju da budu zajedno.

Par navodno nije potpisao predbračni ugovor, što bi potencijalno moglo dovesti do velike bitke oko imovine, ponajprije vile na Beverly Hillsu vrijedne 68 milijuna dolara koja se trenutno prodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 09:48