DA POGLED UBIJA...

Izraz lica govori sve: Pogledajte reakciju Taylor Swift nakon što se voditelj Zlatnih globusa našalio na njezin račun

‘Barbie‘ je senzacionalno pobijedila Taylorin koncertni film ‘The Eras‘ i osvojila novu nagradu za kinematografsko ili box office postignuće

Taylor Swift i Selena Gomez

 Christopher Polk/Afp/Profimedia/Christopher Polk/afp/profimedia

Taylor Swift nije bila nimalo oduševljena time što se Jo Koy, voditelj ovogodišnjih Zlatnih globusa, našalio na njen račun, piše Daily Mail.

image

Taylor Swift

Billy Bennight/Admedia/Profimedia/Billy Bennight/admedia/profimedia

Ova 34-godišnja pjevačica, čiji je koncertni film "The Eras" bio nominiran u novoj kategoriji za "kinematografsko ili box office postignuće", ali je izgubio od Barbie, uživala je u čaši šampanjca kada je voditelj odlučio reći pokoju šalu na njen račun.

image

Jo Koy

Screenshot/

- Znate li u čemu je razlika između Zlatnih globusa i NFL-a? Na Zlatnim globusima je manje snimaka Taylor Swift - rekao je voditelj, a kamera je zatim snimila nimalo impresioniranu Swift kako pijucka svoje piće vrlo ozbiljnog izraza lica.

Kao što je to i bilo za očekivati, šala je izazvala razne reakcije obožavatelja koji su na društvenim mrežama odmah prokomentirali humor voditelja i ozbiljan izraz lica popularne pjevačice, inače djevojke jedne od najvećih zvijezda NFL-a, Travisa Kelcea.

image

Taylor Swift nakon što je čula šalu

Screenshot/

- Uzrok smrti Jo Koyja će biti onaj pogled koji mu je Taylor Swift uputila dok je pijuckala piće - stoji u jednoj objavi.

- Shvaća li ova budala koja vodi dodjelu Zlatnih globusa i koja se upravo našalila na račun Taylor Swift da su milijuni gledatelja morali guglati tko je, dovraga, on?! - upitao je jedan obožavatelj, dok su drugi komentirali da šala jednostavno nije imala smisla i nije bila smiješna. Nadalje, napomenuli su da je spomenuo NFL samo da bi skrenuo temu na Taylor Swift.

image

Taylor Swift nakon što je čula šalu

Screenshot/

Inače, "Barbie" je senzacionalno pobijedila Taylorin koncertni film "The Eras" i osvojila novu nagradu za "filmska i financijska postignuća". U spomenutoj kategoriji su se smjestili još i "Guardians of the Galaxy Vol. 3", "John Wick: Chapter 4", "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1", "Oppenheimer", "Spider-Man: Across the Spider-Verse" i "Super Mario Bros".

Pri proglašenju pobjednika, Margot Robbie i redateljica Greta Gerwig požurile su na pozornicu zajedno s glumcima i ekipom kako bi preuzele nagradu, dok je Swift povela ovacije. Doduše, ubrzo je nestala sa svog mjesta, a obožavatelji su brzo počeli nagađati da je zvijezda otišla ranije sa ceremonije, tik nakon dodjele nagrade u svojoj kategoriji. Popularna pjevačica više nije sjedila na svom mjestu, pored supruge Milesa Tellera, Keleigh Sperry.

Što se tiče ostatka večeri, povijesna drama “Oppenheimer” i komedija “Poor Things” dobili su Zlatne globuse za najbolje filmove, a zvijezde tih filmova Cillian Murphy i Emma Stone osvojili su nagrade za najbolje glumce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:25