TUŽNA VIJEST

Iznenada umro sin glumca koji je u ‘Mućkama‘ igrao legendarnog Rodneyja, imao je samo 19 godina

Engleski mediji pišu da je Archie Lyndhurst preminuo poslije kratke bolesti, no nisu naveli koje. Obitelj i prijatelji su shrvani
Archie Lyndhurst; Nicholas Lyndhurst
 Rsh/Backgrid Uk/Profimedia; Instagram

Archie Lyndhurst, sin engleskog glumca Nicholasa Lyndhursta (59), kojega publika najviše pamti po ulozi legendarnog Rodneyja Trottera u humorističnoj TV seriji "Mućke", pronađen je mrtav u obiteljskoj kući u zapadnom Londonu. Imao je samo 19 godina, a Daily Mail piše kako je preminuo nakon kratke bolesti, no nisu precizirali koje.

Tinejdžer je glumio od svoje desete godine, a bio je u vezi s kolegicom Nethrom Tilakumarom, s kojom je snimao CBBC-jevu TV seriju "So Awkward".

Policijski službenici i bolničari pozvani su u kuću obitelji Lyndhurst u Fulhamu 22. rujna, no nesretnom mladiću nije bilo spasa - njegova smrt nije sumnjiva pa je policija neće niti dodatno istraživati.

Njegov prijatelj Samuel Small, zvijezda "Igre prijestolja", na Instagramu se oprostio od 19-godišnjaka.

- Mojemu bratu Archieju - i dalje ne mogu vjerovati da te više nema. Toliko toga je još bilo pred tobom i dao bih sve za tebe, samo da nastaviš živjeti. Srce me boli, svaki dan razmišljam o tebi, više od svega volio bih da mogu još barem jednom razgovarati s tobom, reći ti koliko te volim...

Nikad nisam upoznao nekoga tko je toliko pun života, tko je taknuo srca mnogih ljudi... Bio je predivna duša, a njegova jedina misija bila je usrećiti što više ljudi i vjerujte mi, on je to stvarno i činio... Počivaj u moći, brate - napisao je shrvani Small, a Archiejeva majka na to mu je odgovorila: "On će te voljeti i paziti na tebe zauvijek".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:47