JON SNOW IDE DALJE

Izdržao je zloglasnih 11 tjedana zimskih uvjeta snimanja, a fanovima će pokazati što još može

Glumac Kit Harington ugovorom je vezan za reprizu uloge ako serija krene naprijed, a očigledno je da će se to realizirati

Jon Snow

 Screenshot YouTube

Kompanija HBO u fazi je ranog razvoja prvog nastavka svog hita "Igra prijestolja". Točnije radi se o spin-offu serije usredotočene na omiljenog lika Jona Snowa, doznaje Hollywood Reporter.

Naime, Kit Harington koji je utjelovio Snowa ugovorom je vezan za reprizu uloge ako serija krene naprijed. Glumac je dvaput bio nominiran za Emmyja za svoj portret akcijskog heroja koji se bori da održi plemenite vrijednosti svoje obitelji u brutalnom svijetu. U osmoj i posljednjoj sezoni "Igre prijestolja", Jon Snow je otkrio da je njegovo pravo ime Aegon Targaryen koji je potencijalni nasljednik Željeznog prijestolja. U finalu serije, protjeran je iz Westerosa i otputovao je sjeverno od Zida s Wildlingsima kako bi ostavio svoj stari život iza sebe.

image

Kit Harington

Supplied By Lmkmedia/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmkmedia/Landmark/Profimedia

Otkako je završio svoj rad u osam sezona "Prijestolja", Harington se pojavio u Marvelovom projektu, sudjelujući u filmu "Eternals" iz 2021. Nedavno je također glumio u naslovnoj ulozi u produkciji Nacionalnog kazališta "Henry V. na tronu". Harington je inače poznati i po tome što je izdržao neke od najzahtjevnijih momenata snimanja serije, uključujući zloglasnih 11 tjedana zimskih noćnih snimanja tijekom posljednje sezone u Sjevernoj Irskoj.

Kako ističe Hollywood Reporter, razvoj signalizira intrigantan novi smjer u HBO-ovom upravljanju fantazijskim svemirom autora Georgea R.R. Martina, što je potez koji se ne razlikuje od Disneyjeva upravljanja "Star Wars" i Marvel brendovima gdje je kompanija postigla uspjeh lansirajući serije nastavaka usmjerenih na likove kao što je WandaVision (u kojoj glumi Elizabeth Olsen kao Wanda Maximoff) i Obi-Wan Kenobi (s Ewan McGregorom koji je ponovio svoju kultnu ulogu).

Ove vijesti znače da je sada u izradi sedam projekata "Thrones", uz nadolazeću seriju "House of the Dragon", koja će krenuti 21. kolovoza. "Dragon" priča o građanskom ratu unutar kuće Targaryen, a radnja je smještena oko 200 godina prije događaja u "Igri prijestolja". Ostali HBO-ovi prednastavci u različitim su fazama razvoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:07