SLAVNI TATA

Izbjegavaju pokazati svog sinčića svijetu, no Travis Barker ipak je malo popustio i oduševio fanove

Otkako su u studenom dobili sina, majka četvero djece i slavni glazbenik izbjegavali su otkriti njegovo lice

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 Instagram

Travis Barker obilježio je kraj turneje svog benda Blink-182 po Australiji i Novom Zelandu tako što je podijelio slatku snimku svog sinčića kojeg je dobio s reality zvijezdom Kourtney Kardashian.

Bubnjar je u subotu na Instagramu podijelio fotografiju sićušnog stopala Rockyja Thirteena koji se odmarao uz bubnjeve svog oca. Ovaj četveromjesečni dječačić može se vidjeti na prvoj od nekoliko fototografija u sklopu Barkerove objave, koja je sačinjena od različitih fotografija s turneje, uključujući i jednu fotografiju Travisa i Kourtney.

Inače, 44-godišnja Kardashian i njihovo dijete pridružili su se Barkeru tijekom njegove turneje po Australiji i Novom Zelandu, a i počastila je svoje pratitelje fotografijama na kojima se može vidjeti kako vozi Rockyja u kolicima. Društvo su im pravila i njena starija djeca, Penelope (11) i Reign (9), koje ima s bivšim partnerom Scottom Disickom. Njih dvoje također imaju i sina Masona (14), ali on se nije pojavio ni na jednoj fotografiji.

image

Kourtney i kolica

Screenshot/instagram/
image

Kourtney i Travis

Screenshot/instagram/

Otkako su u studenom dočekali svog sina, majka četvero djece i Barker, koji također ima dvoje djece iz prethodnog braka sa Shannom Moakler, izbjegavali su otkriti njegovo lice. Do sada su prikazali samo njegov potiljak i malena stopala.

Ovo je poznatom paru prvo zajedničko dijete, no nagađa se da pokušavaju dobiti još jedno, ali ovog bi puta "vjerojatno pokušali pomoću surogat majke", tvrdi izvor. Ako se Kourtney odluči na surogat majčinstvo, krenula bi stopama svojih mlađih sestara Kim i Khloe. Naime, Kim i njezin bivši suprug Kanye West odlučili su koristiti surogat majku za svoje dvoje najmlađe djece, dok je Khloe preko surogat majčinstva dočekala svoje drugo dijete s košarkašem Tristanom Thompsonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:09