BRITNEY VS. SPEARS

Izašao trailer bombastičnog dokumentarca o Britney Spears: ‘Samo želim svoj život natrag‘

Dokumentarni film "Britney vs. Spears" režirala je Erin Lee Carr, a na projektu se radilo više od godinu dana
Britney Spears
 Valerie Macon/AFP

Pjevačica Britney Spears molila je da je se oslobodi skrbništva njezina oca nakon više od desetljeća, objavljeno je u traileru šokantnog Netflixovog dokumentarnog filma "Britney vs. Spears".

"Samo želim svoj život natrag", rekla je sutkinji Visokog suda u Los Angelesu Brendi Penny tijekom telefonskog svjedočenja. "Radila sam cijeli svoj život. Tim ljudima ništa ne dugujem", dodala je.

Već 13 godina njezin otac ima skrbništvo nad njom te donosi sve osobne i financijske odluke umjesto pjevačice, a razlog tome bili su višestruki prisilni pritvori u psihijatrijske bolnice.

"Britney je svom odvjetniku rekla da joj je otac prijetio oduzimanjem djece", piše The Sun, a prije sljedećeg velikog sudskog saslušanja trebali bi biti objavljeni novi dokumenti o ovom slučaju.

Zadnji je put Britney izravno razgovarala sa sutkinjom u svibnju 2019. godine, no sud je bio zatvoren za javnost i njezino svjedočenje nije objavljeno, a detalji o njezinu mentalnom zdravlju nikada nisu otkriveni.

Ovaj dokumentarni film režirala je Erin Lee Carr, a na projektu se radilo više od godinu dana.

"Zaslužujem ista prava kao bilo tko drugi. Prošlo je trinaest godina i sada je stvarno dosta", može se čuti Britney kako govori u dokumentarcu.

"Britney nikada nije imala osobu kojoj bi mogla vjerovati. Ni mamu, ni tatu", rekao je u jednom intervjuu fotograf Adnan Ghalib s kojim je Britney bila u vezi godinu dana, dok je jedan stručnjak prokomentirao: "Britney se bojala da će njezina obitelj doći i uzeti joj sve."

Dokumentarni film "Britney vs. Spears" priča bombastičnu priču o Britneyinu životu te njezinoj javnoj i privatnoj potrazi za slobodom. Netflixov film, nakon dugogodišnjeg istraživačkog rada, brojnih ekskluzivnih intervjua i novih dokumenata, oslikava detaljan prikaz puta pop zvijezde od obične djevojke iz susjedstva do zarobljene žene koja se mora boriti protiv skrbništva svoga oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:56