VRATILA SE

Iz pritvora na crveni tepih: Zvijezda ‘Pune kuće‘ izašla iz zatvora nakon skandala

Za povratak u javnost, odjenula je tamnoplavu haljinu dugih rukava, uz koju je ponijela torbicu i obula srebrne sandale
 Xavier Collin/Avalon/Profimedia/Xavier Collin/Avalon/Profimedia

Lori Loughlin službeno se vratila na crveni tepih, piše Page Six.

Loughlin, poznata po ulozi u seriji "Puna kuća", pojavila se ove subote na DesignCare 2022 Gali u Los Angelesu, a to joj je ujedno bio i prvi izlazak na crveni tepih od skandala s upisom kćeri na fakultet.

image
Xavier Collin/Avalon/Profimedia/Xavier Collin/Avalon/Profimedia

Naime, glumica i njezin suprug Mossimo Giannulli u svibnju 2020. godine priznali su krivnju zbog sudjelovanja u prijevari kojom su se osiguravala mjesta na prestižnim sveučilištima privilegiranoj djeci, odnosno, njezinim kćerima Oliviji Jade i Isabelle "Belle" Giannulli.

Nakon što su oboje odslužili zatvorsku kaznu, 57-godišnja Loughlin i 59-godišnji Mossimo, pušteni su na slobodu u prosincu 2020. i travnju 2021. godine.

image
Fs/Admedia/Profimedia/Fs/Admedia/Profimedia

Za povratak u javnost, poznata Becky iz "Pune kuće" odjenula je tamnoplavu haljinu dugih rukava, uz koju je ponijela torbicu i obula srebrne sandale. Izgled je upotpunila minimalnom šminkom.

Podsjetimo, Loughlin i njezin suprug bili su među 50 ljudi osuđenih za spomenutu prijevaru, prenosi agencija France Presse.

Par je priznao da je platio 500 tisuća dolara kako bi njihove dvije kćeri bile primljene na sveučilište Južne Kalifornije kao članice veslačkog tima, iako se nikad nisu bavile veslanjem.

Tužitelji su 57-godišnjeg Giannullija opisali kao aktivnijeg u toj prijevari od svoje supruge. On je dobio pet mjeseci zatvora, kaznu od 250 tisuća dolara te mora 250 sati raditi za javno dobro. Svoju je kaznu počeo izvršavati 19. studenoga u zatvoru Lompoc blizu Santa Barbare u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:16