KRIZA U BRAKU

'ISTI JE KAO TIGER WOODS, ŽENE ĆE GA KOŠTATI KARIJERE!' Svi bruje o navodnoj preljubničkoj aferi Đokovića, on se o svemu oglasio na društvenim mrežama

 

Nakon što već danima puni novinske stupce i glavna je tema britanskih medija zbog navodnih bračnih problema sa suprugom Jelenom, slavni srpski tenisač Novak Đoković odlučio je putem društvenih mreža stati tračevima na kraj, a u tome mu se pridružila i supruga.

Tako je objavio fotografiju sebe i svoje trudne supruge Jelene kojoj je posvetio dirljivu poruku za njihovu treću godišnjicu braka. Tekst je objavio i na engleskom i na srpskom. “Sretna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mojem životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspijevam biti svjesniji onoga što njegujemo i onoga za što je vrijedno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca”, emotivna je poruka posvećena Jeleni Đoković koja bi njihovo drugo dijete, ovaj put djevojčicu, trebala roditi u kolovozu i s kojom već ima dvoipolgodišnjeg sina Stefana. Ništa manje dirljiva posveta za godišnjicu nije bila ni ona koju je na svojem Instagramu objavila Jelena Đoković. “Sretna ti godišnjica, moja ljubavi! Vrijeme ne postoji za nas... samo ljubav, razumijevanje, podrška, strast i mi”, napisala je svojem suprugu.

Nagađanja o Đokovićevoj nevjeri počela su još u ožujku prošle godine kada je britanski Daily Mail objavio kako je tenisač u tajnoj vezi s bolivudskom zvijezdom Deepikom Padukone s kojom je uhvaćen u zajedničkom izlasku, nakon čega su se zajedno odvezli u nepoznatom smjeru. Tada je Đoković to demantirao izjavivši kako je lijepa glumica obiteljska prijateljica. No, čitava priča o nevoljama u braku i navodnim preljubima kulminirala je prije nekoliko dana kada je Đokovića bivši pobjednik Wimbledona John McEnroe usporedio s poznatim preljubnikom Tigerom Woodsom, nakon čega je objavljena fotografija na kojoj Đoković pozira s kuharicom sestara Williams, atraktivnom Lauren Von Der Pool. A McEnroe nije, u svojoj poznatoj maniri, bio ni najmanje blag prema svojem kolegi s teniskih terena.

- Obiteljski problemi izvan terena očito potkopavaju njegove pokušaje da se vrati nekadašnjoj formi. Na njemu se odmah vidi da nije isti čovjek kao što je bio prije. Kad gledam Novaka, odmah mi na pamet pada Tiger Woods. On je također imao problema sa ženom, nakon kojih je izletio sa smjera i nakon toga više nikad nije bio sjajan sportaš kao ranije. Sada se to isto događa s Novakom. Kod njega problem očito nije fizički, nego mentalni - izjavio je McEnroe.

A Đokovićev odgovor bio je prilično umjeren i pomirljiv.

- Ne gledam to na negativan način. Sve je u redu. On ima pravo govoriti što želi, ja se ne moram s time složiti, ali to je njegovo pravo. Ne znam na čemu to temelji i možda je napravio samo usporedbu. Stvarno ništa ne uzimam osobno. Uvijek sam se dobro slagao s Johnom. To je njegovo mišljenje. Na kraju svega, poštujem sve što kaže - ispričao je Đoković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 20:30