POSLOVNI MODEL

ISPOVIJEST EMILY RATAJKOWSKI 'Svi samo komentiraju da sam gola i glupa, a ja baš na takvim komentarima zgrćem milijune. Volim ih, neka samo nastave'

 Profimedia, Mega Agency

U intervjuu koji je dala internetskom portalu Kourtney Kardashian Poosh, svjetski poznata manekenka Emily Ratajkowski ustvrdila je da joj ne smetaju negativni komentari na njezine seksepilne objave na društvenim mrežama jer ona "vodi posao", piše Daily Mail.

"Inicijalna reakcija na fotografije je, 'O moj Bože, opet gola, tako si glupa, nemaš ništa drugo za ponuditi', a ja na temelju toga vodim tvrtku", pojasnila je 27-godišnja Ratajkowski, koja od 2017. godine vodi tvrtku Inamorata (u prijevodu: 'nečija ljubavnica') za koju dizajnira donje rublje, kupaće kostime i "odjeću za tijelo".

"Društvene mreže dio su procesa brendiranja i smiješno je jer pomislite o starijim bijelcima koji kažu, 'O ne, ne shvaćamo je ozbiljno', a mi zarađujemo više od njih", dodala je Ratajkowski. "Volim to. Suludo mi je da je to još uvijek nešto što se događa."

Ratajkowski inzistira da su moda i ljepota "super" jer osobama mogu pomoći da si podignu samopouzdanje. "Divna stvar kod mode i ljepote je to što je to za vas. Na kraju krajeva, ako se zbog toga osjećate makar malo bolje, to će vam trajati cijeli dan", rekla je manekenka koja, kako kaže, dizajnira odjeću za žene koje se osjećaju ugodno u svom tijelu.

Ratajkowski kaže da je htjela osigurati da je svaki dio kolekcije dizajniran tako da se ona na njega može ponositi i da ga može nositi. "Kolekciju odjeće za tijelo zovemo tako jer se radi o kombinezonima i kratkim hlačama za vožnju bicikala", pojasnila je manekenka koja je i glumila u nekoliko filmova, kao što su "Nestala" i "Mi smo tvoji prijatelji".

"Imamo donje rublje, ali ono je puno više od toga. Tu je i ideja plivanja, koje je poput djevojke koja se u svom tijelu osjeća toliko ugodno da će ga nositi po kući ili da će živjeti u kupaćem kostimu ili u svom tijelu. Stalno tražim inspiraciju i svaki komad radim tako da pomislim bi li ga ja nosila. Može se dogoditi da se ponekad malo izgubim u biranju boja, ali želim biti ponosna na sve što napravimo", rekla je Ratajkowski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 21:14